Rent a Hacker

0
HoLY
Uzun yıllardır üniversitede geçemediğiniz dersleriniz mi var, lise notlarınızı yükseltmek mi istiyorsunuz ya da kırilmasini istediğiniz mailler ya da hacklenmesini istediğiniz serverlar mı var ve siz bunlari yapamıyorsunuz?O zaman ne yapıyorsunuz, bir adet Hacker kiralıyorsunuz, o sizin için bunları yapıveriyor. İşin şakası bir yana newsbytes`da gezerken dikkatime ilişen bi haber; adamlar ciddi ciddi böyle bir işe soyunmuş. Fiyatlara gelince biraz tuzlu; 300-2100 dolar arasında değişiyor. Enteresan bulduğum için yazma gereği duydum, neyse cok laf ettim, ayrıntılı bilgi bu linkte: www.beahacker.com

İlgili Yazılar

Paragent Artık Açık Kaynak

zekzekus

Dana önce bu haberde adı geçen Paragent firması, geliştirdiği Bilgi İşlem Birimlerinin, sorumlulukları altında olan bilgisayarları izlemelerine ve gerektiğinde müdahele etmelerine olanak sağlayan yazılımını artık açık kaynak modeli ile dağıtacağını duyurdu.

Turkecom freelance webmaster arıyor

pulsar

Aslında reklam gibi olacak ama olay fazlamesai topluluğunun ilgisini çekecek biçimde oluştuğundan yazma gereği duydum.
Turkecom FREELANCE (evet öyle freelance) webmaster arıyor.
Başvurular İşTürk.net'te

Matrix´e Doğru Adım Adım

FZ

Birkaç ay sonra beş felçli hasta, merkezi Massachusetts´te bulunan Cyberkinetics firmasının geliştirdiği bir beyin-bilgisayar arayüzünü deneyecek. Şirketin BrainGate isimli bu cihazı hareket yeteneğini yitirmiş hastaların bir bilgisayarı ve/veya bir robotu kontrol etmelerine izin veriyor. Eğer klinik deneyler başarı ile tamamlanırsa sistemin 2007 yılında seri üretimle piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Cyberkinetics, maymunları kullanarak gerçekleştirdiği deneyde bu cihazı kullanarak hayvanları eğitti ve onların ekrandaki imleci sadece düşüncelerini kullanarak hareket ettirmelerini sağladı. Bu teknolojinin sene sonuna dek beş farklı insan üzerinde denenmesi planlanıyor.

ABD´de beyinden gelen sinyalleri anlamlı veriye dönüştürüp bunları bilgisayara aktarmak amaçlı beyin-bilgisayar arayüzü geliştiren başka şirketler ve üniversiteler de mevcut.

Kaynaklar:
- http://www.wired.com/news/medtech/0,1286,61889,00.html
- http://www.cyberkineticsinc.com

Haber turu

conan

Maratonumuza başlıyoruz...
OSNews'dan Gnome 2.0 ile ilgili bir review(10 üzerinden 6 almış)
Micro$oft Çin'e önümüzdeki 3 yıl için 750 milyon $ yatırmayı planlıyormuş.(Reuters)
Japon bilimadamları cep telefonları sinyallerini "basit" yöntemlerle engellemeyi başarmışlar(BBC)
Cluelessmailers.org SPAM'in bir haritasını çıkartmış. Fakat site slashdot etkisine™ maruz kaldığı için mirrorlarından birini link olarak verdim.

Üniversitenizin Sayfası Hazır

mambo

Ünigenç , Türkiye'deki tüm üniversiteleri kapsayan bir site, okuldaki faaliyetler hatta fakültedeki faaliyetlerden haber veren bir site, hazırlayıcaları da sizsiniz. Üniversiteli arkadaşlar için olduğu kadar mezunlar içinde bölümleri var. Gerçekten de güzel bir fikir ve uygulama. Okulunuzda tanımadığınız kişilerle tanışma fırsatı, ben girdim baktım size de tavsiye ederim.