Turkecom freelance webmaster arıyor

0
pulsar
Aslında reklam gibi olacak ama olay fazlamesai topluluğunun ilgisini çekecek biçimde oluştuğundan yazma gereği duydum.
Turkecom FREELANCE (evet öyle freelance) webmaster arıyor.
Başvurular İşTürk.net'te

Görüşler

0
butch
Askerliğini yapmış ve en az iki yıllık bir yüksek okuldan mezun olan FREELANCE çalışacak webmaster aradıklarına dikkatinizi çekerim :)
0
anonim
cahilligime verin ama freelance ne oluyor tam olarak?
0
SHiBuMi
Parasını vaktinde aldığı görülmemiş, işveren tarafından itinayla sömürülen ve çıkarı bittiğinde bir köşeye atılmasında sakınca görülmeyen, karşısına her zaman kendisine söylenenden daha çok iş çıkartılan, okulla eğitimle işi olmayan, askerliğini yapmamış kimseye verilen addır.
0
Rorqual
Bundan daha guzel ve acık bir ifade olamaz .:) Tamı tamına aynen o sekilde..
0
anonim
iyi hoş söylüyorsun da, zar zor aldığım işin içerisinde yapılması gereken arama motorlarını asp formatında hazırlayacak olan ve parasının %50 sini peşin alan, teslim günü ise diğer aldığı işler yüzünden işi teslim etmeyip beni müşterimle kavga ettiren, ciddi prestij ve para kaybettiren, halen de ortalıkta görünmeyen, telefonlarıma çıkmayan freelance programcı arkadaş, burada ezilen zavallı mı oluyor yoksa şu bahsi geçen emlakçının akrabası mı oluyor?
0
conan
Iste zavalli bir freelance ornegi.
Intikam sekline dikkat! ;)
http://www.kaymazlar.com
0
FZ
Tek bir cümle: KOPARDIN BENI! :)))))))
0
conan
Ben oniki saattir guluyorum valla! :) Benim yillar once yapmak isteyip de yapamadigimi arkadas hayata gecirmis. Helal olsun diyorum! :)
0
FZ
Kafamda şöyle bir manzara canlandı: Bir grup orta yaşlı, kır saçlı, bıyıklı, göbekli adam... Biz bu piyasanın, alemin kurduyuz modunda ortalıkta gerine gerine dolanıyorlar. Genç, dürüst webmaster arkadaşımızı için için aşağılıyorlar, sonra da bir gün çaylarını hüürrrppp diye yudumlarken du bakalım bizim web sitesi nasıl görünüyor, müşteriye reklam yapalım diyorlar ve içtikleri çayı monitöre püskürtüyorlar istem dışı, e tabii firmanın kaybolan prestiji bir yana canım monitör de çay içinde kalıyor ;-))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Büyük Usta Dijkstra`yı Kaybettik (1930 - 2002)

FZ

Bilgisayar bilimlerine ve endüstriye yaptığı katkılarla tanınan Professor Edsger Wybe Dijkstra, uzun süredir sürdürdüğü kanser mücadelesine yenik düşerek 6 Ağustos 2002'de, Hollanda'daki evinde aramızdan ayrıldı.

1930 yılında Rotterdam'da doğan Dijkstra kimyager bir babanın ve matematikçi bir annenin oğlu idi. Üniversitede matematik ve teorik fizik okuyan bilimadamı daha sonra Amsterdam Üniversitesinde bilgisayar bilimleri üzerine doktora yaptı. 1952-1962 yılları arasında Mathematisch Centrum, Amsterdam'da programcı olarak çalışan Dijkstra, daha sonra Eindhoven Teknoloji Üniversitesi'nde matematik profesörü ve 1973-1984 yılları arasında da Burroughs Corporation'da araştırmacı olarak çalıştı. 1984-1999 yılları arasında Texas Üniversitesi'nde Bilgisayar Bilimleri bölümünde görev alan bilimadamı 1999 yılında Emeritus Profesör olarak emekli oldu.....

LibreOffice Türkiye nereye koşuyor...

hcg

Özgür ofis yazılımı LibreOffice'in oluşma hikayesininden başlarsak, Oracle ve OpenOffice.org'un geleceğinin belirsizleştiği ortamdan, OpenOffice.org.tr adresinden faaliyetlerini sürdüren Türkiye topluluğu da payını almış durumdaydı. Başlarda LibreOfice'in ihtiyaçlarının da bu platformdan karşılanmasını hedeflediysek de, teknik bazı sıkıntılardan dolayı, bu platform yavaş yavaş etkinliğini ve işlerliğini yitirdi. Nihayetinde kapanan forum ve wiki'nin ardından, Openoffice.org'un da Apache Vakfına bağışlanmasıyla, OOo Türkiye'nin de üzerine örtü örtüldü.

Wikipedia dünya basınını kandırdı!

FZ

Oscar ödüllü Fransız besteci Maurice Jarre, geçen Martta ölümünden sonra bazı uluslararası büyük gazetelerde çıkan anma yazılarına göre, "Öldüğümde hala kafamda çalan son bir vals olacak" demişti.

Ancak gazeteler bu şık cümleyi, internete bağlanabilen herkesin, istediğini yazıp, düzeltip, ekleyebildiği açık ansiklopedi Wikipedia’dan almışlardı.

Guardian, Independent gibi ünlü gazeteler ile BBC Music Magazine ve Daily Mail gazetesinin internet siteleri, yayımladıkları anma yazılarına koydukları bu cümleyi, internete bilgi kaynağı olarak güvenmenin ne kadar yanlış olduğunu göstermek isteyen İrlandalı bir öğrenci uydurmuştu.

İTÜ Doğal Dil İşleme Takımı Web Sayfaları Yayında

tahiroglu

İTÜ DDİ Takımının Internet sitesi yenilenmiş biçimiyle bir süredir yayında. Sitede DDİ terimleri, çalışma alanları, DDİ bağlantıları, projeler ve yazılımlarla Türkçeyle ilgili belge ve bağlantıların bulunduğu bölümler yer almakta.

Adres: http://ddi.ce.itu.edu.tr/

Her şeyden önce Çatalhöyük vardı!

sefalet

Picasso sergisini ulusal hezeyan haline getiren bizler (iyi ki de öyle oldu) şimdi bir o kadar önemli bir başka sergiyi İstanbul'da görme şansına sahibiz.Çatalhöyük kazılarından çıkan önemli eserler Yapı Kredi Vedat Nedim Tör Müzesi'nde sergilenmeye başlandı.