Siz Çin'in dostusunuz. Ben de Microsoft'un dostuyum.

0
ahmetozdemir
Çin cumhurbaşkanı Hu Jintao Amerika ziyareti esnasında Bill Gates ilede görüşmüş. Görüşme sırasında ''Siz Çin'in dostusunuz. Ben de Microsoft'un dostuyum.'' demiş. Ayrıca yazılım korsanlarına karşı mücadele ettiklerini de savunmuş. Haberin ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
Zebani
Kesin dostudur. Çin malı taklit bir Windows çıkarıp 1 YTL ye sattıkları zaman dostuklarını görürüz. :))))
0
towsonu2003
adamin ilk ziyaret ettigi yer gates'in eviymis...

ne bicim komunisttir anlamadim ki...

0
bk
Kendi işçilerini üç kuruşa çalıştırıp dünyadaki diğer işçilerin emek değerlerinide düşürten
0
experience
dahi anlamindaki "de" ayri yazilir.
0
rafet
Cok yuzeysel yorumlar yapiyorsunuz. Komik oluyorsunuz da farkinda degilsiniz gibime geliyor. Bir program hakkinda "La adam uc yazi cirpistirmis, karsiliginda binlerce dolar istiyor..Biz de karalayalim, kose olalim mina koyayim" diyen hodukler gibisiniz. Cin in komunist oldugu sanirim artik iddia edilemez.Adi komunist parti olan bir parti iktidarda, tek dogrusu bu. Cini kusumsuyor muyum, hayir, ama sadece artik komunist olmadiklarini, bunu savunmadiklarini soyluyorum. Mutlaka gecmisten gelen baglari var, ulkenin yonetiminde sol diyebilecegimiz bir anlayis, bakis var. Cin devlet baskani bizden korkmayin falan diyor, ama ne dese bos, korkuyorlar, korkacaklar. Cinliler Gates le bile anlasma yapsalar, bu isten Mikrosoft zararli cikar diye dusunuyorum. selamlar
0
yilmaz
hocam iyiki varsınız. Bu daracık dünyamızda sizin yorumlarınız olmazsa kaybolurduk.
0
Zebani
kominizmin tarifiyle başlasaydın olaya???
0
sosgezbir
Harbi nasıl Komunizt bunlar ya Linux taraftarı olması gerekirken yaptığı işe bak. Linux a en fazla ilgi güney amerika devletlerinde var adamlar linux devrimi yaptılar ülkelerinde.
0
anonim
Kaba bir hareket olmus. Bunun gibi bir cok insan "acik kaynak - kapali kaynak" tartismasini "fenerbostan - gassaray" tartismasi gibi goruyor.

Bu tur kaba hareketler toplumun gozunde acik kaynak hareketinin liseli terbiyesiz cocuklarca savunuldugu tezini guclendiriyor. ki bu fanboy'lar cogunlukta oldukca haklilar da...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkiye F-35 alımından vazgeçebilirmiş!

anonim

Milliyet Gazetesinde ki bu habere göre Türkiye, 11 milyar dolar ödemeyi planladığı F-35 uçaklarının yazılım kodlarını ABD şirketi Lockheed Martin'den istedi, ancak cevap alamadı.

Türkiye, ABD ile F-16 uçakları için de benzer sorun yaşamıştı. Bu nedenle işi sıkı tutan Türkiye şimdi F-35 alım kararını gözden geçiriyor.

Commodore 64 Orkestrası Eylül 2006'daki Konser İçin Provalara Başladı

FZ

C64 Orkestrası, Eylül 2006 tarihinde verecekleri konser için provalara başladı.

Orkestranın prova videolarından birini buradan izlemek mümkün.

Nokia Trolltech'i Satın Aldı

erika

Küçük Open Source üreten yazılım firmaları çok başarılı olunca hemen büyükler tarafından satın alınıyor: Nokia Buys Trolltech

Haberde de belirtildiği gibi Trolltech şirketi Skype, Gogle Earth, Adobe Photoshop Elements, ve daha başka pek çok ürünün grafik arayüzlerinin geliştirilmesinde kullanılan dünyaca meşhur Qt kütüphanesini geliştiren firma.

Türkçe Robot Topluluğu

anonim

Robot meraklılarına ve "Her Eve Robot Gireceğine" inanan herkes için Türkçe içerikli yeni bir robot topluluğu. İsterseniz evinizdeki elektrik süpürgesini programlayın isterseniz bu işe sardırıp millete endüstriyel robot geliştirin. Yeni bir topluluk ama gönüllüleri ile ilerleyip ülkemizinde robot işlerinde ilerlemesine katkıda bulunur umarım. http://roboticsnedir.com/ ilgi ve bilgilerinize.

AB´de Eğitime Türk İmzası

FZ

Avrupa Birliği'ne üye ülkelerde, üniversite öncesi eğitim için yeni bir sistem oluşturuluyor. 2009 yılında uygulanmaya başlayacak olan bilgisayar temelli eğitim sisteminin yazılımını ise Türk bilişimciler hazırlıyor.

Altıncı Çerçeve Programı kapsamında uygulanması öngörülen proje çokkültürlü, çokdilli bir ülkeler topluluğu haline gelecek AB bünyesindeki ülkelerde eğitim alanında bu farklık nedeniyle ortaya çıkabilecek sorunları çözmeyi hedefliyor.