Slackware GNU/Linux'un Babası Ağır Hasta!

0
FZ
Son haberlere göre Slackware GNU/Linux'un mimarı Patrick Volkerding tam olarak ne olduğu belli olmayan ve tedavisi aranan bir hastalığın pençesinde.

Volkerding'in kamuya son mesajını buradan okuyabilirsiniz. (Mesajın bir kopyası da burada.)

Görüşler

0
conan
Hastaliginin teshisi yapilmis gibi. Yaklasik uc senedir yanlis tedavi sonucunda Pat'in bu hale gelmesi cok uzucu. Emailini okurken oldukca uzuldum dogrusu. :( Simdi ise bir haftadir durumunda biraz daha iyilesme goruluyor anlasilan. Umarim bu iyilesme devam eder ve kotu durumdan bir an once kurtulur.
0
Challenger
Gerçekten de e-postayı okurken gözlerim doldu. Kendisine acil şifalar dilemekten ve dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden. İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve çalışmalarına devam eder.
0
irresistible
Hastaligi tam olarak ne dir?
0
T-u-N-i-X
Umarım bir an önce düzelir.... Bu arada sormadan edemeyeceğim, kendisine birşey olursa Slackware'in durumu ne olur ? Yani kaldığı yerden devam eder mi ? Nasıl olur yani ?
0
Soulblighter
Patrick için dua edelim. Slackware devam eder diye düşünüyorum. Mutlaka sahiplenen biri olur.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sanal Sergi: Ömer Uluç

FZ

"Ömer Uluç'un bu o kadar kendine özgü hareketi, tekrarlı, anlatımlı olmayan bir harekettir ama başka çağdaş resimlerde rastlandığı gibi basit bir damgalama değildir; kucaklayan bir harekettir. Espası özgürce ve cömertçe kucaklayan ve sadece figürleri yakalamak için daralan bir hareket. O kadar ki, figürler gerçekte espasın kasılmalarıdır." Catherine Millet, çağdaş ressamlarımızdan Ömer Uluç'u böyle yorumluyor.

Eller Gider Açık Yazılıma Biz Gideriz Microsoft'a

Ragnor

Bugünkü Vatan gazetesindeki habere göre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gizli gizli eğitimle ilgili bir projeye üzerinde çalışıyormuş ve eğitimde teknoloji ağırlıklı bir hamleyi amaçlayan projede Erdoğan'a en büyük desteği ise dünyanın en zengin insanı Bill Gates verecekmiş.

Bilgi Üniversitesi Araştırma Görevlisi Kadrosu

vst

Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümü için araştırma görevlisi arıyor.

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü teoriye önem veren bir bölümdür. Bunun yanında, Türkiye'de Özgür ve Açık Kaynak Kodlu Yazılımı desteklemek ve geliştirmek üzere çalışmalar yapmaktadır.

Başvurularda aranan temel özellikler:

  • Bilgisayar bilimlerine yoğun ilgi,
  • Zor bir konuyu öğretme konusunda istekli olmak,
  • İlgili alanlardan iyi bir lisans derecesi,
  • Tümüyle İngilizce dilinde öğretebilecek seviyede İngilizce bilmek,
  • İlgili bir alanda yüksek öğrenim programına kayıtlı olmak veya bu konuda girişimlerde bulunmuş olmak.

Başvurular eposta aracılığıyla cs@cs.bilgi.edu.tr adresine, özgeçmiş ekiyle yapılacaktır.

Eurovision´ı Kazandık!

SHiBuMi

Bu gece tarihi bir gece oldu. Yıllardır katılıp 3.lük dışında hep sonlarda kaldığımız Eurovision yarışmasını kazandık. Şarkı iyidir/kötüdür, ingilizcedir/türkçe olmalıdır vs. bir yana, bu işin lansmanını yapan, ekip ruhunu yarışmanın sonuna dek taşıyan, kabuğundan çıkıp kendini yenileme cesaretini göstermiş olan herkese emekleri için teşekkür etmek gerekiyor.

Almanya e-işçi arıyor

FZ

Avrupa'nın endüstri lideri olmasına rağmen aynı zamanda dev nüfusuyla en yüksek işsizlik oranına sahip Almanya'da çeşitli sebeplerle yurtdışına göç edenlerin sayısı 2. Dünya Savaşı rakamlarına yaklaştı. Ülke bu durumun en çok etkilediği bilişim alanında acil önlem kararı aldı.