Slashdot CSS tasarım yarışması!

0
larweda
www.slashdot.org sitesinin editörü CmdrTaco, Slasdot'a yeni bir yüz ve tasarım için herkese açık bir tasarım yarışması açıkladı. Şu anki SlashCode'a uyumlu olacak (şu anki CSS altyapısı ile aynı formatı kullanacak tasarımların katılabileceği yarışmanın bir de dizüstü bilgisayar hediyesi var.
İlgilenenler buraya.

Görüşler

0
mehmet_sait
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İlk

e2e

Fransa'da faaliyet yürüten AMEN adlı web hosting firması çalışanları, şirketin İngiltere'de faaliyet yürüten başka bir firmaya satılışını protesto etmek için greve çıktılar.

Grevlerini duyurmak ve destek için bir blog oluşturan Amen çalışanları, firmanın satışıyla ilgili olarak bilgilendirilmediklerini, geleceklerinin ne olacağı konusunda kimsenin kendilerine bir açıklama yapmadığını belirtiyor.

Daha fazlası için: AMEN ON STRIKE

Google Maps Navigation

auselen

Google'ın yeni navigasyon uygulaması Android için duyuruldu.

Buraya kadar herşey klasik bir Google haberi gibi, fakat burada verilen bilgiyi gördüğünüzde teknoloji devinin diğer şirketlerin oyun planını nasıl bozduğunu anlıyorsunuz. Bu durumu normal karşılayanlara Garmin'in aynı gün için de 1.2 milyar dolardan olduğunu ve hisse sahiplerinin bu gibi durumlara ne kadar kısa sürede tepki verebildiğini hatırlatmak isterim.

Eğer aklınızda süper bir fikir varsa ve bunun üzerinden uzun süre yüklü meblağlar kazanacağınızı umuyorsanız, unutmayın! Google sizi her zaman yanıltabilir... Tıpkı diğer alanlarda yaptığı gibi...

Siz Çin'in dostusunuz. Ben de Microsoft'un dostuyum.

ahmetozdemir

Çin cumhurbaşkanı Hu Jintao Amerika ziyareti esnasında Bill Gates ilede görüşmüş. Görüşme sırasında ''Siz Çin'in dostusunuz. Ben de Microsoft'un dostuyum.'' demiş. Ayrıca yazılım korsanlarına karşı mücadele ettiklerini de savunmuş. Haberin ayrıntılarına buradan ulaşabilirsiniz.

2. Ulusal Yazılım Mimarisi Konferansı ( UYMK'08 )

niobe

2.Ulusal Yazılım Mimarisi Konferansı (UYMK’08), 11 – 12 Eylül 2008 tarihlerinde Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ev sahipliğinde yapılacaktır.

Concept Game

FZ

Concept Game basit ama (bugüne kadar oynayanlara göre) sürükleyici bir oyun. Tek kollu kumar makinelerine benzeyen bir alet size rastgele İngilizce önermeler gösteriyor. Çoğu zaman karşınıza anlamsız önermeler çıkacak. Kazanan durum, anlamlı bir önermenin çıktığı durumlar. Sizin yapmanız gereken anlamlı bir önerme karşınıza çıktığı zaman hak ettiğiniz puanı bir düğmeye basarak talep etmek. Eğer anlamsız bir önerme için puan talep ederseniz ceza olarak puan kaybediyorsunuz. Amacınız 40 saniye içerisinde en yüksek puanı toplamak ya da bir ay içerisinde toplamda en çok puanı toplayan olmak. Her ay sonunda en başarılı üç oyuncu amazon.com'dan ufak hediye çekleri de kazanıyor.