Star Wars Episode II Geldi

0
anonim
Çoğumuzun çocukluğundan beri izlediği, tum dünyada bir çılgınlık şeklinde hayran kitlesine sahip, ve bir dinin baslangıcına kadar giden (Jedi Knights) StarWARS Episode II Attack Of the Clones filminin teaserı Amerika`da gösterime girdi. İsteyenler Quicktime teaser`ı izleyebilirler.

Bakalım filmi ne zaman gelecek

Görüşler

0
conan
Monsters, Inc. filmiyle anlasmislar burada. Onun basinda trailer'i oynatiyorlar. Bakmayacagim, gozlerimi kapayacagim filmde gec gircem monsters'a :)))
0
elrond
FM de okuduğum and indirmeye başladım hemde Larç versyonu. SOL ile 1,5 saat sürdü ama olsun...
(Download ettiğiniz file` ı saklamak için PC yi powerdan çekiveriyorsunuz ve file x:Temp te kalıyor...)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

BIOTURK

Zebani

Türk işi harika bir animasyon. Ben bayıldım. :) USA yüksek lisans eğitimini tamamlayan veya tamamlamak üzere olan Coşku Turhan'ın önemli bir animasyon çalışması, BİOTURK.

http://www.thebioturk.com/bioturk.html

"DON'T PANIC"

butch

Otostopçunun Galaksi Rehberi serisinin Kabalcı Yayınevi tarafından yeniden basıldığını kısa bir süre önce duyurmuştuk. İşte Douglas Adams'ın bu ölümsüz eseriyle ilgili yeni bir haber. Otostopçunun Galaksi Rehberi Filmi. Bizde ne zaman gösterime girer bilinmez ama 6 Mayıs 2005 tarihini bir yerlere not alın.

Charlie'nin Çikolata Fabrikası

parsifal

Tim Burton ve vazgeçemediği yetenek Johnny Depp işbirliğinin son meyvesi Charlie'nin Çikolata Fabrikası bugün ülkemizde vizyona girdi.

Dikkat edin isminizi bile elinizden alabilirler...

sundance

İsim hakları, patent hakları vs. derken gerçekten de saçma sapan bir noktaya geldik.
Slashdot'da yer alan bir habere göre Blizzard, `Diablo` isminde bir film yapmaya hazırlanan NewLine Cinema`yı dava ediyor.

Bu davayı kazanırlarsa ne olacağını tahmin edebilenler var mı ?
Sanırım ardından da Lamborghini Diablo'yu dava ederler :)

Newline ve Lord Of The Rings`te gelişmeler

elrond

19 Aralık`ı iple çektiğimiz şu günlerde Newline LOTR ile ilgli enteresan bir pazarlama kampanyası başlatmaya hazırlanıyor. Basit olarak olay şöyle gelişecek.
Amerika`da (!) bir cep telefonu kullanıcısıyız mesela. Gidiyoruz Newline sitesine kendimize bir username/karekter alıyoruz. Tabiki bu LOTR`ten bir karekter oluyor. Kayıtlı kullanıcı özel bir numarayı arıyarak/sms atarak diğer comminity üyeleri ile etkileşim içinde bulanabiliyor, yeni haberleri öğrenebiliyor. İleride ise üyeler interaktif bir oyunu karşılıklı oynayabilecekler. Bekleyelim görelim.

...One ring to rule them all..