Sun´dan Yeni Bir Sistem

0
Teorisyen
sun

Görüşler

0
realist
Bu bizim bildiğimiz GNU/Linux. Ay başında haberini geçtiğiniz Mad Hatter Desktop. Muhteşem (?) bir pazarlama taktiği ile adı Java Desktop olmuş. Ayıp bu yaptıkları ayıp.

Artık Sun Microsystems'e "düşmanımın düşmanı" diyerek sempati duymaktan vazgeçelim.
0
sleytr
Asagidaki paragraftan anladigim kadariyla SUN`da bunun linux degilde yeni bir isletim sistemi oldugunu iddia etmiyor.
Sun Java Desktop System is an affordable, comprehensive, simple to use, and secure enterprise-grade desktop solution. The software consists of a fully integrated client environment based on open source components and industry standards, including a GNOME desktop environment, StarOffice Office Productivity Suite, Mozilla browser, Evolution mail and calendar, Java 2 Standard Edition and a Linux operating system.
0
realist
internethaber.com'daki yazıda geçen aşağıdaki paragrafı yardımsever arkadaşlar bir zahmet açıklayıversin:

"Sun Java Desktop Sistemi'' adlı programın, Linux işletim sistemi bazında geliştirildiği kaydedildi. Programa, Microsoft'un geliştirdiği internet tarayıcısı, verimlilik kiti gibi çeşitli unsurların da eklendiği belirtildi.
0
FZ
Ben bir "Bilgi işlem gazeteciliği, teknik haber editörlüğü" semineri verip geleyim ;-)
0
julyano
sanırım internethaberde haberi başka bir siteden almış malesef eksik ve yanlış teknoloji haberi yapmak bizim haber sitelerimizin bir alışkanlığı ntvmsnbc 'de birçok hata veya yanlış haber giriyor.
ben bu haberi geek.com dan çevirmiştim işte buyrun:
http://www.netkonomi.com/index.php?option=news&task=viewarticle&sid=354

internet haberde fiyatlandırma yanlış yazılmış doğrusu;Masaüstü işletim sistemi Java Enterprise Sistem ile birlikte alınırsa 50 dolara alınabilecek, ayrı satın alınmak istenirse 100 dolara alınabilecek.
0
FZ
Tamam o halde, semineri seninle beraber hazırlayalım. Seminerden sonra da küçük bir sınav yapalım, 70´in altında alan editörleri dövelim sonra da haber yayınlama lisanslarını iptal edelim :-P

Şaka bir yana, ciddiyim bu konuda, insanların eğitime ihtiyacı var. Bazı şeyler iyi niyetten fazlasını gerektiriyor.
0
julyano
buda ntvmsnbc'den froogle ne zaman şirket oldu yahu daha beta aşamasında bir site, google algoritması ile bulunan alışveriş sitelerindeki fiyatları karşılaştırmaya yarıyor...

"google’ın yan şirketi olan froggle.com "

sanırım orda 250milyon maaşla çalışan 3-4 kişi var ellerinde bi sözlük translator tarzı bişi yazıp duruyor bunları.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Sun Linux

GaripFakir

Sun da nihayet kendi desktop için Linux sürümünü çıkardı. Mad Hatter adlı linux sürümü Star Office, Mozilla ve Evaluation gibi bileşenlerden oluşuyor. Aşağıdaki linkte ilk ekran görüntüleri de verilmiş:

http://www.sun.com/2003-0805/feature

En Yeni Windows Yetkili Satıcısı: SUN Microsystems

elrond

Geçen aylar içerisinde SUN NASDAQ Ticker sembolunü JAVA olarak değiştirmek için başvurduğunda Allah bu adamlar diğer işleri komple bitiriyor dediydim içimden. Yıl oldu yazmıyorum ama eskiler bilir bu haberi benim yazmamın şart olduğunu. Şöyle Google "SUN Job R&D Cuts" diye bir arama yapınca 2001' den günümüze her sene bir felaket olduğu rahatlıkla görülebilir. Bugün ne oldu derseniz SUN Windows satmaya karar verdi.

Sun Yutarak Geliyor !

sundance

Internet teknolojileri konusunda dünyanın en önde gelen hardware ve software üreticilerinden Sun Microsystems, son bir iki yıldır adından sıkça bahsedilen Cobalt firmasını satın aldı

Web Services ve Güvenlik

SHiBuMi

Liberty Alliance, Sun Microsystems in öncülüğünü yaptığı, Microsoftun Passport teknolojisine karşı alternatif çözüm üretme amacını güden bir grup. Bu grubun içersinde AOL, HP, General Motors, France Telekom, Sony gibi kurucu üyeler haricinde Cisco, Visa, Nextel, Novell gibi sponsor üyeler var. Amaç, Microsoftun single sign-on olarak adlandırılan Passport teknolojisiyle aynı görevi gören, kullanıcıların tek bir web sitesine ya da uygulamaya giriş yaptıktan sonra diğer bütün siteler ya da uygulamalar tarafından tanınmasını sağlayan teknolojiyi oluşturmak.

Solaris Mercek Altında

yellowelephant

Siz de Solaris İşletim sistemini merak mı ediyorsunuz? Bu konuda Türkçe döküman mı bulamıyorsunuz? Nasıl edinirim? Nasıl kurarım diye tereddütleriniz mi var? İşte sizin için bir bilgi kaynağı: