swishzone.com´dan 1000$´lık yarışma...

0
BatoR
Swishzone'dan 1000$'lık yarışma. Koşullar basit; swish v2.0, kayıtlı kullanıcı olmak, SWF ya da SWI dosyası, e-mail adresi ve kısa bir açıklama. En iyi 10 sunu demo sayfasında yer alacak ve 1 ay boyunca en iyi hiti alan sunu yarışmayı kazanacak. Biraz daha ayrıntı diyenler için ; www.swishzone.com

İlgili Yazılar

PostgreSQL 7.4.1 duyuruldu

madness

Dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olan
PostgreSQL'in, 4 hafta önce çıkan 7.4'teki hataların düzeltilmiş hali olan 7.4.1 sürümü duyuruldu.

ABD´de ‘bilimi sevdirme’ patronu Prof. Dr. Osman Yaşar

malkocoglu

ABD'de matematik ve bilimi geliştirmek bir Türk profesörüne emanet edildi. ABD Başkanı George Bush'un eğitimi güçlendirme, orta ve yüksek öğrenimde matematiği, bilimi sevdirme projesi çerçevesinde başlatılan atılımın en önemli ayağı olan ‘Proje Değerlendirme Komitesi Başkanlığı’, The State University of New York'un (SUNY) teknoloji bölüm başkanlarından Hakkari Yüksekova doğumlu Prof. Dr. Osman Yaşar'a verildi.

Haber

Not: Merak edip Prof. Dr. Yasar'in bilimsel makalelerini taradık. Aşağıdaki makaleyi sitemizden indirebilirsiniz, yazılımbilim'in ne olduğu, nasıl öğretileceği hakkında harika bir makale. Sayın Yaşar sanki şu anki görevi için kendini hazırlıyormuş!

Yazılımbilim Eğitimi

Jim Starkey MySql Firmasına Geçti

inoxes

Interbase/ Firebird Sql Server'larının tasarimcisi ve SQL dünyasında guru olarak kabul edilen Jim Starkey'in sahibi olduğu Netfrastructure firması Mysql tarafından satın alındı.

500$'a Linux Laptop!

malkocoglu_2

ABD'nin en büyük mağaza zincirlerinden Walmart'ın sitesi Walmart.com, $500'lık bir dizüstü bilgisayar modelini kataloguna ekledi. Bilgisayar Linspire'ın Linux sistemi ile yüklenmiş olarak geliyor ve iddialara göre şu anda piyasadaki en ucuz dizüstü bilgisayar. Bilgisayar 1.0 GHz, 128 MB RAM ve 30 GB hard disk içeriyor.

http://www.desktoplinux.com/news/NS7710891606.html

Microsoft`un yeni guvenlik strateji uzmani

conan

Computerworld bugün Microsoft`un yeni güvenlik stratejileri yoneticisini açıkladı: Scott Charney. Amerikan Adalet Bakanlığında uzun süreler bilgisayar suçlarına verdiği savaşla tanınan ve de NY merkezli PricewaterhouseCoopers isimli şirketin de ortağı olan Charney, 28 Ocak`ta istifa eden Howard Schmidt`in yerini alıyor. Schmidt, Bush yonetimindeki hükümette yeni bir goreve basladığından dolayı Microsoft`taki görevinden istifa etmişti.