TRT FM'de Linux Sohbeti!

0
linux34
29 Eylül Perşembe günü saat 15.30 - 16.00 arası TRT FM'de Linux işletim sistemi hakkına Canlı program düzenlenecektir. Haydi Penguen'ler Radyo başına :)

Frekans:95.6 FM

Görüşler

0
Soulblighter
Güzel bir haber. Umarım ileriki zamanlarda programın yayın süresi uzatılır ve program daha iyi bir saate alınır.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google toolbardan öte: Google Puffin

sundance

Pandia.com'da yeralan habere göre Google, kullanıcılarını daha da sadık kılmak için yaptığı Google toolbardan sonra şimdi de masaüstünde çalışacak ve hem harddiskinizi hem de Internet'i aynı anda tarayacak bir uygulama üzerinde çalışıyor.
İlginçtir, Microsoft ise Outlook ile uyumlu olarak çalışabilen Lookout programını ve şirketini satın almış :) Ve dahası bedava olarak downloada açmış. Heveslenenler için hem Outlook hem de .Net 1.1 gerektirdiğini belirtelim .

Bloguma Ses Ver!

redogre

Bloguma Ses Ver!

2001´in sonu ve Fazlamesai.net

butch

2001 yılının son düzlüğüne girildi. Artık fazlamesai.net ile ilgili bir sene öncesine ait verilere sahip olduğumuzdan geçen bir senenin sorgulamasını hep beraber yapabiliriz dedim. Hem belki bu vesileyle önümüzdeki yıl kitlemizi ve hitlerimiz nasıl büyütebileceğimiz konusunda bize yeni fikirler verebilirsiniz.

TT'den az kullanılmış araba

butch

Fazlamesai.net Radyoda

sundance

Bugün (20 Şubat 2002) Saat 14:30`da Burç FM`de küçük bir söyleşiye Fazlamesai ekibi olarak katılacağız.

\r Eğer ilginizi çekerse bulunduğunuz bölgedeki Burç FM frekanslarından radyo ile ya da online olarak dinleyebilirsiniz.