TTnet ADSL Tarifesi Yenilendi!

0
parsifal
TTnet ADSL tarifelerinde 1 Ağustos 2007 tarihinden geçerli olmak üzere değişiklik yaptı.
256/64 Limitsiz ve 512/128 Limitsiz tarifeleri tarihe karıştı. 4096/1024 Limitsiz tarifesi yeni listede dikkat çekiyor.

Görüşler

0
Tarık
1 mbps 4 gb limitlilerin limitlerini artırsaydılar iyi olacaktı ama her zamanki gibi ... İlginç olan bu indirimler vs. gerçekleşirken, hiçbir zaman benim bulunduğum tarifeye bir etkisi olmadı. Ne bahtsız bedeviyiz yahu :)
0
simor
Ne ilginçtir ki benim bağlantı ketegorim için de fiyat açısından hiç bir etkisi olmadı bu tarifenin.

Bedevi miyiz, yoksa çoğunlukta mıyız bilemiyorum.

Aslında bu pazarlama konularıyla ilgili uzman insanlar var buralarda. Dün #fazlamesai de gayet güzel yorumlar yapıldı ve sonuçlara ulaşıldı bu kişiler tarafından. Kendilerinin buraya da yazmasını istiyoruz :)

0
sundance
Çok samimi söylüyorum artık gına geldi.

Arkadaşlar lütfen, yorum yaparken, bir konuyu tartışırken biraz daha dikkat edin.

Resmen fanatikler çıktı yahu. Pardus'a değinen bir haber çıktığında salvo halinde saldıranlar var, bant genişliği denildiğinde gözü dönenler var.

Bu tartışma daha önce de yapıldı, yine yapılıyor. Ama bir şeyi açıklığa kavuşturmak lazım.

Fazlamesai'de hepimiz misafiriz. Misafirliğe gittiğiniz yerde oranın ortamını bozacak şekilde hareketlerde ısrar ederseniz nasıl kapı dışarı atılırsanız burada da böyle olur.

Buna faşizanlık mı demek istiyorsunuz, buyrun diyin. Ben "evi temiz tutmak" diyorum.

Bundan sonra da burada,
-kişisel kavgalara girenler,
-eleştrinin dozunu hakarete vardıranlar,
-konuyla alakasız saydıranlar,

yorumlarının silinmesi, üyeliklerinin iptali gibi sonuçlarla karşı karşıya kalacaklar.

Çünkü bi bu siteyi, önüne gelen kussun diye yapmadık, buna da izni veremeyiz.
0
yilmaz
En doğru olanı bu olmuş.
0
Zebani
Bayağı temiz olmuş. Gözüm gönlüm açıldı. :)
0
exalted
Güzel demişsin de benim yorum da arada kaynamış sanıyorum...
0
yilmaz
İnternet teknolojinin önünü açan bir yapı. Bilgiye ne kadar hızlı ve cabuk erişebilirsek elimizdeki fırsatlar da o hızla artar. Ben üniversitedeyken 10mb bağlantım olsa cok daha farklı şeyler yapabilirdim. Şu telekom yüzünden memlekette makul fiyatlı kaliteli hizmet veren bir datacenter sahibi olamadık.
0
siyrik
TTNET'i tebrik ediyorum, elestirenleri de saygiya davet ediyorum... gecenki indirimden SINIRSIZ kullanicilar faydalanamamisti, bu sefer de SINIRLI kullanicilar... bu kadar bencil olmayin! hersey sirayla ve herkes siraya!!!
0
over2ne
Süper olmuş arkadaşlar, umarım gittikçe daha hızlı bağlantıyı daha makul fiyatlara elde edebilecek kadar gelişmiş internet teknolojisine ve altyapıya sahip bir ülke olacağız. Özellikle MMO RPG oyuncularının işine yarayacak bir uygulama kanaatimce.
Yalnız kafama takılan bir soru var: altyapımız vede yurtdışına çıkışımız yeterli mi bunun için. (ttnet'in açıklamalarını merak etmiyorum). Networking sektöründe çalışan vede ilgili olan arkadaşlarımızın bu konuda açıklık getırmeleri mümkün mü acaba.
Ticari olmayan ve gerçeklere dayanan yorumlarınızı sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Saygılar.
Tarifelerden yararlanacak olan arkadaşlarınıza da içten bi HAYIRLI OLSUN! demek istiyorum.
0
zorkun
Bu gün Bu saatte fark ettim şu an benim hat 4096/1024 gerçekten güzel bir atılım geç ldu ama güç olmadı. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ya Danimarka ya da Güney Kore

FZ

İskandinav ülkeleri bilgi teknolojileri kullanımındaki liderliğini hâlâ koruyor. EIU tarafından düzenli olarak yapılan bilişime hazır olma endeksine göre İsveç, Norveç ve Danimarka önceki senelerde olduğu gibi yine ilk 10'a girmeyi başardı. Genişband (broadband) internet erişimi, cep telefonu kullanım oranı, kamuya açık kablosuz internet erişim nokta sayısı gibi bir dizi veri sonucu elde edilen sıralamada bu seneki en büyük çıkışı ABD, İsviçre ve Slovakya aldı. Genişband erişim açısından Güney Kore hâlâ dünyanın en gelişmiş ülkesi. Geçen sene 45. sırada yer alan Türkiye'nin 2005 sıralamasıysa 43. sıraya yükseldi.

Google bu kadar mı taciz edilir! :(

FZ

Geçen hafta bir dostumun ağabeyinin yüksek lisans tezini Internet´e yerleştirmiş ve burada haberini geçmiştim (http://www.fazlamesai.net/modules.php?name=News&file=article&sid=2349). Sonra da arkadaşımın sorması üzerine ona açıklama yapmıştım Google anında yakalar bu yeni belgeyi, PDF´nin de içini açar okur, indeksler filan. Birkaç gün önce Google´a baktığımda ve "veri zarflama" anahtar sözcüklerini arattığımda gerçekten de ilk sayfada ilgili tezin ve bağlantılı linklerin geldiğini gördüm. Arkadaşıma da söyledim, sevindi filan. Ancak bugün baktığımda beni dumura uğratan bir durumla karşılaştım!

VCD Track 02

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerinin geçen yıl içinde ürettikleri işlerden zengin bir seçkinin sunulacağıTrack 02 sergisi 14 Haziran - 12 Temmuz tarihleri arasında, İstabul Bilgi Üniversitesi, Taksim Hazırlık binasında izlenebilir.

\r \r Multimedya, web tasarımı gibi yeni medya ürünlerinin yanı sıra grafik tasarım ve fotoğraf gibi daha geleneksel işlerin de monitörlerde izlenebileceği sergide video çalışmalar projeksiyonla gösterilecek. Tasarımcı olsun olmasın, görsel kültüre ilgi duyan herkese açık olan bu sergi sıradışı tasarımlarla genç tasarımcıların beynini ve ruhunu kışkırtacağa benzer.

Sadece Türkiye’de Devlet Eliyle Internet Sansürü Var

FZ

Radikal gazetesi bugünkü sayısında, Türkiye'de başını alıp gitmiş fütursuz Internet sansürcülüğüne yukarıdaki manşet ile geniş yer ayırdı.

Gazete, "Avrupa'da 'devlet sansürü' yok" ve "Yasa sorunlu, hâkimler konuya hâkim değil" başlıklı yazıları ile Türkiye'de son yıllarda gittikçe yoğunlaşan Internet sansürünü ve bunun gerçekleştirilme yöntemlerini ağır bir dille eleştirdi.

Opera´nın MSN´den İntikamı

FZ

Meşhur ve çevik Internet tarayıcısı Opera hem 7.01 numaralı sürümünü çıkardı hem de daha önce kendisini kullanan Internet kullanıcılarını taciz eden MSN portalinden intikamını aldı.