Ülkemin insanı....

0
anonim
Pasaportumun süresini nasıl uzatabilirim diye google.com`da bir arama yaptım. İkinci link Paris konsolosluğumuzundu. Çok ilginç hazırlamışlar sayfayı görmenizi tavsiye ederim... Bu mesajı yazarken bir yandan da müziği dinliyordum... Gene de ben bu ülkenin insanlarını çok seviyorum. Hayatı böyle neşeli geçirebildikleri için.
Adres : T.C Paris Konsolosluğu
Not: Müzik için biraz beklemeniz tavsiye edilir...
"Daracık daracık sokaklar,senin pasaportun zor uzar" :)

Görüşler

0
anonim
Bu da ABD`deki konsoloslugumuzun Pasaport islemleri sayfasi
0
butch
Anasayfadaki Atatürk resminin üstünde durunca A nice view from Turkey yazısı çıkıyo :)
0
anonim
Yine ana sayfadan bir alıntı:

Başbakanımız Bülent Ecevit, ABD Başkanı George Bush ile görüşmek üzere Vaşington'a geliyor.

Vaşingtın yazmalari gerekirken Vaşington yazmislar :))
0
anonim
Ahahah müzik gerçekten çok orjinal herkese tavsiye ederim :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kutup noktasının doğusu bulundu!

gismo

ntvmsnbc'nin büyük keşfi. ntvmsnbc'de yer alan bu habere göre "Mars’ın coğrafi olarak güney kutup noktasında kar yağışı oluşmuyor. Buzullar coğrafi kutup noktasının 150 km doğusunda yer alıyor. Kutup bölgesindeki iki ayrı klimanın etkisiyle, buz kütlesi coğrafi kutup noktasından doğuya doğru kayıyor."

Şimdi ben de sormak istiyorum. Kutup noktası güney ya da kuzey farketmez, tek bir noktadır. Doğu, kutup noktasından farklı bir noktada güneşin doğduğu yöndür. Eğer kutup noktasındaysanız bir doğudan söz edilemez. Orada artık her yön güneydir.

Portal yönetiminde şok çözüm!

ninja-g

Portal gibi büyük içerikli sitelerde çalışan bütün arkadaşlar! işte size nefis bir sorun çözme yöntemi: Sayfaları yaptınız bitti derken birden bire template olarak kullandığınız başka bir dosyanın üzerine save yaptınız. (save as'i unuttunuz!) Üstelik bununla kalmayıp dosyaları yayın server'ına upload...

Açık+Net+Basit

anonim

'Bu da bir okurumuzdan durum degerlendirmesi' Aslında haber komik degil. Bana uygun bir başlık bulamadım inanmazsınız. Benim derdim bir site acmak , "işe gideyim ama bilgisayarla ugraşmayayım" diyenlerin sitesi olcak.

Superman aranıyor!

anonim

Bugün php.org.tr forumunda yer alan bir iş ilanını aynen kopyalıyorum aşağıya. Yorum sizin. İş ilanı ve gelen cevaplar -> burada.

Selam,
Asp, html, dhtml, java, sql/oracle dhtml, vs... bilen sağlık sektörü odaklı çalışan bilişim firmasında, web siteleri , e-ticaret siteleri tasarımında çalışacak elemanlar arıyoruz.
wml, xml bilgisi olması tercih sebebidir.
İnternet üzerinden bulmama yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler
Dr.Nihal Dizdar
ndizdar@drdata.net

Linux: Amerikan bilgisayarlarına Avrupa'dan gelen tehdit

tongucyumruk

Hayatım boyunca hiç 15 dakka kesintisiz gülmedim ben realist - 3 Temmuz 2006 19:23

Bu haberi yazmak için önce birçok şekil düşündüm. Bir hikaye şeklinde, yazıda yazanları destekler görünür bir şekilde veya bu sitenin geçmişinde buna benzer örneklerden alıntılar yaparak haberi yazmaya çalıştım. Sonunda pes ettim. Sadece bağlantıyı veriyor ve kaldığım yerden gülmeye devam ediyorum...

If you guessed it was Linux you would be 100% right. Osama uses Linux because he knows designed to counterfit DVDs, curcumventing the Digital Millenium Copyright Act, and defraud companies like Disney. Tristan Shuddery - 20 Nisan 2006 - 01:06