UNIX Ağ Programlama Kılavuzu

0
FZ
Brian "Beej" Hall'un UNIX Ağ Programlama Kılavuzu'nun Türkçe tercümesi ileriseviye.org sitesine eklendi. C dili ile UNIX, GNU/Linux vb. işletim sistemleri üzerinde düşük seviyeli ağ ve Internet programlama yapmak isteyenler bu kaynaktan faydalanıp başlangıç aşamasından orta aşamaya kadar gelebilirler.

Görüşler

0
anonim
oyh oyh. benim bu siteden nasıl haberim olmaz ya? eline ve omuzlarının üzerindeki o şeye saglık FZ.
0
anonim
anonimmis, peh. --Necrodome
0
FZ
Teşekürler Necrodome. Şu anki halinde birtakım eksiklikler ya da yanlışlıklar olabilir (her zaman olduğu gibi aceleci davrandım duyurmak için). Göze çarpan şeyleri sitedeki e-mail adresine yönlendirirseniz sevinirim. Bunun dışında yine her türlü eleştiriye açığım ve tabii verimli insanların da katkısını bekliyorum ;-)

İlla örneklerini gördüğünüz uzun ve detaylı teknik makaleler gibi olmak zorunda değil misal sol taraftaki sütunda random olarak gördüğünüz alıntılar gibi alıntılar da yollayabilirsiniz ;-)
0
anonim
Bu Türkçe çeviriye orjinal metinden link verilmemiş henüz.






0
FZ
Evet haklısın. Yazarın haberi var ancak kendisi biraz meşgul olduğunu ve en kısa sürede link vereceğini belirtti. Ben de çok sık boğaz etmedim. Bir süre daha bekleyelim olmadı FM camiası olarak e-posta yağmuruna tutarız ;-)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

TTNET STM4 Yurtdışı bağlantısı devrede

AmcA

TTNET Uplink Mrtg sayfasından gözüktüğü kadarıyla TTNET'in yeni STM4 yurtdışı çıkışı bu akşam 16 civarlarında devreye girmiş. Diğer linklerdeki düşüş gene aynı sayfadan rahatlıkla izlenebiliyor.

SansureHayir!org yayına başladı

fsniper

Türkiye'de son dönemde ciddi bir artış ile uygulanan site yasaklama ve gizli sansür uygulamalarını konu edinen, yapılması gereken ve yapılanlar hakkında internet kullanıcısı görüşlerine yer veren SansüreHayır!org yayın hayatına başladı. Site üzerinden sansüre karşı düşüncelerinizi sözlük tadında herkese duyurabiliyor, başkalarının neler düşündüğünü okuyabiliyorsunuz. Ayrıca görünüşe göre SansüreHayır!org sloganlı yapışkanlı etiketler de yolda ;)

NOKIA 9200 Communicator da flash player desteği!

redogre

Nokia 9200 communicator serilerinde flash player desteği olacağı açıklandı! Ayrıntılı bilgi burada.

Merak ediyorum bu cep telefonlarına daha neler sığdıracaklar...

çevir.com

wizzyfx

Fikir şu, aradığınız kelimeyi tarayıcınızın adres satırına yazıyorsunuz, sonuna çevir.com ekleyip enter'a basıyorsunuz ve hemen kelimenin anlamını ekrana getiriyor.
Örneğin http://uğur.çevir.com yada http://dictionary.çevir.com gibi.

Açık Kaynak TV Yayında!

yakusha

Özgür yazılım arıyorsanız ya sitelerin belli bölümlerinde özgür yazılım için arama yapacaksınız veya www.osliving.com gibi İngilizce siteleri inceleyip yazılım beğeneceksiniz...

Bu konudaki eksikliği gidermek ve başta Microsoft Windows NT (Windows XP) ve ReactOs olmak üzere özel bir işletim sistemi grubuna uyumlu Özgür Yazılımları bir araya getirip kullanıma sunmak için yola çıkmış bulunan http://www.acikkaynaktv.com sitesi yayın hayatına başladı.