V2 Tanıtım Videosu Çıktı

0
sansured
Ankaralı oyun yapım ekibi Vector Games'in oyun motoru V2'nin yeni tanıtım videosu çıktı. Daha önce de oynanabilir bir demo çıkartan ekip motordaki gelişmeleri göstermek amacıyla ufak bir video yayınladı.

Motora dinamik ışıklandırma ve gölge sisteminin eklenmiş olması çok daha gerçekçi bir hava katmış.

Videoya http://www.vector-games.com adresinden ya da doğrudan http://rapidshare.de/...avi.html adresinden ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Go Şampiyonluk Maçları Internetten Naklen

sundance

Uzak Doğu`nun en mistik oyunlarından biri olan GO şampiyonluk maçları, Internet Go Server üzerinden naklen yayınlanmakta.

Kobayashi Koichi (10dan) ve ona meydan okuyan O Rissei (9 dan)

İkinci maçı O Rissei 0.5 taş farkla kazanmıştı. Üçüncü maç ise şu anda oynanmakta :). Diğer iki maç ise 19Nisan ve 25Nisan`da Türkiye saati ile öğlen 12'de başlayacak.

Vector Games

sansured

Vector Games adında bir Türk oyun ekibi üzerinde çalıştıkları oyun motoru V2 için bir Demo sürümü yayınladı. Demoda Vector Games laboratuvarlarında ufak bir gezi yapıyoruz.Oyun motorlarını üzerinde çalıştıkları oyun projesi için geliştirmekte olan ekip bu demo sayesinde hem kendilerini tanıtmak hem de motor ile ilgili açıkları gelen geribeslemeler ile kapatmayı hedefliyor.

http://www.vector-games.com adresinden Türkçe yada İngilizce 2 dil seçeneği ile indirilebilen demoyu Downloads bölümünden indirip deneyebilirsiniz.

C-64 oyun çekimi!

sundance

C-64 oyun çekimi, isteyene kasette, isteyene diskette.

Not: Sözkonusu satışı yapan kişi, ya da şartlar hakkında bilgi sahibi değiliz. Gönlümüzdeki iflah olmaz Commodore'cu çocuğu ve fırsat olsa da 'yeldeğirmenleri ile savaşsak' romantizmini saymazsak...

Sonunda! Warcraft 3 çıktı!

gatotkacha

Sonunda oldu.... çoook uzun süredir beklenen Warcraft 3`ün piyasaya sürüldüğünü Blizzard bugün sitesinde açıkladı... oyunla beraber battle.net üzerinden oynamak için 1.01 patch`ini de sitesinde veren Blizzard`a 4 senelik (yoksa 5 miydi? :O) çabasından dolayı teşekkür ediyoruz....

Not: Oyunu 1 ay öncesinden indirip bitiren ben oyunu genel olarak sevmememe rağmen senaryolara bayıldım... oyunun movie`leri tartışılmaz derecede iyi zaten...bi de tüm senaryolar bittikden sonra credits kısmındaki orc-human futbol maçı çok komik...

Efsanevi Türk Oyun Programcısı Türkiye´ye Döndü

FZ

Kendi geliştirdiği grafik motorunu kullanarak programladığı demosu, Intel şirketi tarafından Pentium 4 (2.2 Ghz) mikroişlemcisinin tanıtımında kullanılmak üzere seçilen Mevlüt Dinç, Türkiye´ye döndü.

Daha önce Enduro Racer (Amstrad CPC), Last Ninja2 (ZX Spectrum), Hammerfist (Amiga), Time Machine (Amiga), First Samurai (Amiga) ve Street Racer (Nintendo SNES) gibi oyunlara imza atan Dinç ve ekibi şimdi de ACTOR (Xgen) isimli yeni bir oyun motoru üzerinde çalışıyorlar.