Vector Games

0
sansured
Vector Games adında bir Türk oyun ekibi üzerinde çalıştıkları oyun motoru V2 için bir Demo sürümü yayınladı. Demoda Vector Games laboratuvarlarında ufak bir gezi yapıyoruz.Oyun motorlarını üzerinde çalıştıkları oyun projesi için geliştirmekte olan ekip bu demo sayesinde hem kendilerini tanıtmak hem de motor ile ilgili açıkları gelen geribeslemeler ile kapatmayı hedefliyor.

http://www.vector-games.com adresinden Türkçe yada İngilizce 2 dil seçeneği ile indirilebilen demoyu Downloads bölümünden indirip deneyebilirsiniz.

Görüşler

0
thiaz
Büyük bir merakla demoyu indirdim ama malesef iş yerindeki notebook desteklemediği için bakamadım. Bunlar bireysel çabalar olsada insan ülkesinden böyle şeylerin çıkmasıyla mutlu oluyor.

Geçende bir yerde okumuştum bir Türk öğrenci internette oynanan bir oyun yapıyormuş ve bunun dünyada ilk kez olacağını söylemiş.
Araştırdım ve bu kişinin Kemal Şahin adında 22 yaşında bir öğrenci olduğunu Ritmix'in (Efes Pilsenin alkolsüz içeceği) yarışmasında projesiyle birinci olduğunu ve 50.000 dolar kazanıp projeyi gerçekleştirmeye başladığını öğrendim. Oyun nisan ayından itibaren oynanabilinecekmiş.
Umarım iki oyunun geleceğide umdukları kadar güzel.
0
deniza
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=134291 adresinden Kemal Şahin ve projesi hakkında epey bir bilgiye ulaşılabilir.. proje yapmak iyidir.. olsun olmasın deneyelim yeterki birgün birisi tutacak nasıl olsa.
0
thiaz
Saol deniza.
Bende http://www.kanala.com.tr/haber_detay.asp?id=1203 adresini buldum. Birkaç haber daha var ama aynı yazılar.
0
anonim
şu anda % 16 da insin yorumumu yapacağım :)
0
anonim
indirdim ve test ettim galiba iyi iş çıkarmışlar.. özellikle perspektif görünüşlüklerdeki uyum gayet başarılı... :) helal olsun ne diyelim :D
0
anhanguera
selam,
ne guzel haberler bunlar. ellere saglik. basarilar.
alper akcan "anhanguera"
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Xbox 360 özgürleşiyor!

anonim

Micros~1, Xbox 360'ın çok güvenli olduğunu söylemişti ama cihazın satışa sunulmasının üzerinden bir hafta geçmedi ve hack sesleri duyulmaya başlandı. İlgili habere göre hackerlar makine kodlarının bir kısmını çözerek özgürleştirme harekatı için ilk adımı da atmış oldular. Hack edilerek oynanabilen oyunların listesi de bu grup tarafından ayınlanmış. Listedeki oyun sayısı giderek artıyor.

Evde dolaşan böcek ister misiniz?

redogre

Belki de elektronik olursa istersiniz...
Valla ben çok beğendim, işte şurda. Tanesi 10$ gibi cüzzi bir miktara isterseniz uzaktan kumandayla yönlendirebileceğiniz, isterseniz de "öğrenmeye" bırakabileceğiniz 4 farklı böceğiniz oluyor. Biri saldırgan, biri meraklı, biri engel aşıyor vs vs. Tasarımları da şirin olmuş.

Tek sorun Amazon'un amerika sitesinde var sadece, UK'de yok, yani koli ücreti sağlam. Bence Amerikalı Fazlamesaiciler kesin alır, test eder, bize de haber eder :)

Nethack geri döndü!

sundance

Gelmiş geçmiş en sağlam Dungeon oyunu olan Nethack, yepyeni bir görsellikle karşımızda.

Bir zamanlar 386SX`de deliler gibi oynadığım karakter tabanlı grafiklerine rağmen inanılmaz bir derinliğe ve oynanılabilirliğe sahip olan Nethack, artık üç boyutlu grafikleri ve render görüntüleri ile çok daha geniş bir kitleye hitap ediyor.

Huzurlarınızda Falcon-Eye`s Nethack Hem de The Underdogs kalitesiyle :)

Seri katil mi? Yoksa bilgisayar programcısı mı?

darkhunter

Burada eğlenceli bir flash var. Resmini gördüğünüz kişinin bir seri katil mi, yoksa bir programcı mı olduğunu tahmin etmeye çalışıyorsunuz. İnanın kişileri tanımayanlar için zor bir tahmin :) Kaynak : FM Forum

İki süper oyun

sundance

Yavaş yavaş DVD Rom oyunların hazırlandığı, iki cdlik oyunların artık normal karşılandığı günümüzde biraz nostalji yapalım dedim.

Nerde benim efsanevi Kelp Disk`imin mini minnacık oyunları diye bakınırken, bu iki muhteşem oyuna rastladım. Biri Snake3 (7Kb), diğeri ise Tetris (5Kb)

Bu iki muhteşem oyun bize megabytelarca dll olmadan da oyun yazılabildiğini, hem de 80286`dan P4`e kadar her tür makinada oynanabilir olduğunu gösteriyor. (Bu arada programlar virus kontrolünden geçmiştir, ama sorumluluk almıyoruz)