World Wide Waste

0
sundance
Adamın biri bir gün e-bay`de açık arttırmaya koyacak şey bulamamış, sonunda tutmuş `bu açık arttırmayı kazanan kişiyi bizzat evinde ziyaret edip bir güzel eşek sudan gelinceye kadar döveceğim` demiş ve bunu açık arttırmaya koymuş :)

Özellikle şartları okumanızı tavsiye ederim...

Görüşler

0
anonim
:))) coook guzel, ozellikle alttaki kisimlar kirdi gecirdi :

-Do not pick me up, as I will be attacking you completely randomly.

-Most likely though I will just fly in, kick your ass, and then leave.

hahhah haaa,
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kişiliğiniz Hangi İşletim Sistemine Benziyor?

anonim

Biraz komik ve ilginç, sebepleriyle birlikte hangi işletim sistemi olduğunuzu söyleyen bir test. Bence deneyin: http://bbspot.com/News/2003/01/os_quiz.php

Editörün Notu: Tahmin edin ben hangi işletim sistemi çıktım? ;-)

Çıldırtan Müşteriler: Clientcopia

FZ

Internet ?= Özgürlük <>

larweda

Buyrun buradan yakın... Internet yasası
Copy-paste oldu ama daha yazacak fazla birşey yok. Önemli olan yorumlarınız.
Kaynak=Nethaber

Emniyet Müdürlüğü E-Postalarımızı Gizlice İzliyor!

FZ

ANKA AJANSININ HABERİ: İzleme olayı şöyle ortaya çıktı: Emniyet'in mail kutusu dolunca, izlenen e-posta adreslerine yanlışlıkla, İstanbul Emniyet Müdürlüğü- Bilgi İşlem Müdürlüğü imzalı "mail kutunuz dolmuştur, boşaltınız" uyarı yazısı geldi. Sanat ve Hayat Dergisi'ne mail gönderen okurlar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün bu uyarı mailiyle karşılaştı. Bu mail nedeniyle e-posta'ların da adrese ulaştırılması da engellendi. Emniyet'in kişisel e-posta adreslerini izlediği yine Emniyet'in yanlışlığıyla ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün, bir dergiye kişisel bilgisayarlar üzerinden gönderilen maillere karşılık kendi e-posta servisi üzerinden uyarı mailleri göndermesi üzerine polisin kişisel mailleri de izlediği öne sürüldü. ANKA'nın edindiği bilgiye göre, Sanat ve Hayat Dergisi'ne yazılarını ve görüşlerini mail yoluyla aktarmak isteyen okuyucular ilginç bir uygulamayla karşılaştı. Okuyucuların e-posta'ları derginin adresine ulaştırılamazken, bu kişilerin adreslerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden uyarı mailleri gönderildi.

Türkiye'nin en büyük bilgi işlem ağına sahip olan Emniyet Genel Müdürlüğü, bazı e-posta adreslerini kendisine yönlendirerek, izlemeye aldığı böylece, bu adreslerden yapılan yazışmaların bir kopyasının, Bilgi İşlem Merkezi'nin sistemine kaydedildiği belirtildi. Bilgi İşlem Merkezinin sistemi dolunca, sistemin otomatik olarak, kullanıcılara bu uyarı maillerini gönderdiği kaydedildi.

Haberin tam metnini burada okuyabilirsiniz.

Editörün Yorumu: YORUM YOK!

Çamaşır makinanızı Linux'a terfi ettirin !

anonim

Fosfatsız, 30-90 derecede çamaşır yıkama işlemleriniz de makinanız için ideal çözüm şimdi 7 kg.lık ambalajda :)
http://www.roesch-swiss.ch/en/detergent/L-neu!LinuxVollwaschmittel.htm