Çıldırtan Müşteriler: Clientcopia

0
FZ

Görüşler

0
ttk
Çok faydalı bir döküman ve çalışma olmuş bence, ingilizcesini görse ne olduğuna bile bakmadan geçecek benim gibiler için özellikle...
Hazırlayanların eline sağlık.

Adres ve bilgi için teşekkürler.
0
ttk
Ula ula ulaaa.. :)

bir alltaki yazının sitesine gidip geri geldim bu haber yazdım yorumu. Yahu şu linkleri yeni pencerede açılır yapın bari, ya da yorumları düzeltebilelim :))
0
Soulblighter
http://www.userfriendly.org/

Bu sitede de bilgisayar dünyası ile alakalı güzel karikatürler var :)
0
FZ
Söz konusu linki zaten Userfriendly.org'un LOTD (Link Of The Day) kısmından buldum ama orası her gün güncellendiği için oraya link vermedim (arşiv tutuyorlar mı bilmiyorum).
0
Soulblighter
Evet arşiv tutuyorlar :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Java Ruby'den Daha Mı Ağır?

anonim

Java ile Ruby'yi fantastik bir şekilde kıyaslayan çok acayip bir resim ;-)

Vah Aycell

butch

Aylar önce Türk Telekom'un konuyla en ufak ilgisi olmayan bazı çalışanlarına Web Tasarımı öğrenmeleri konusunda talimat verdiğini sağlam kaynaklardan duymuştum. Acaba ne yapacaklar diye merak ederken Türk Telekom'un bazı işlerini bu çalışanların yaptığı öğrendim.
Bugün de bir şanssızlık sonucu www.aycell.com.tr ile tanıştım. Durum vahim. Benzer bir uygulamanın sonucu olduğunu tahmin ediyorum. Kendi gözlerinizle bir görün.
Henüz reklamcılık konusunda bünyelerinde eleman yetiştirememiş olacaklar ki televizyon reklamları hayli iyi, ama uzun sürmez herhalde...

Adobe Türkiye

parsifal

Adobe'dan Sharpen More bildiriyor...
Bilkom Adobe Türkiye web sayfası görenleri hayretler içinde bırakıyor. One JPG© teknolojisi kullanarak hazırlanan site interaktif kullanımda çığır açıcağa benziyor.

Konu ile ilgili ismini açıklamayan bir yetkili: "Bu Web 2.0, interaktivite filan çeşitli güvenlik açıklıklarını barındıran ortamlar. Bu sebeple biz No nooo® isimli patentli teknolojimizle sitemizi bu hale getirdik. Bunu yaparken, jpg formatının bütün özellikleri sonuna kadar kullanıldı. İnanın bana aynı Jscript gibi, bunca yıldan sonra bile insanların jpg ile neler yapamayacakları hakkında net bir fikirleri yok. Beklentimiz, Ajax gibi bunun da bir standart halini alması."

Sayım suyum yok

sundance

Sayım için eve hapsoluruz olmayız tartışmaları, herkes Internet`e girecek Internet çökecek söylentileri vs. vs. Bir kelle sayımı daha atlatmış bulunmaktayız.
Böyle bir günde TV`de ne var diye Internet`te bir dolaşayım dedim.
Gördüm ki biz hala Internet sayfalarını update etmek için işyerine gitmesi gereken bir ırkın afakıyız.

Yeni bir tür hastalık mı bu Debian?

maat

FM okuyucuları ile kendimde gözlemlediğim bir durumu paylaşmak ve onların da fikirlerini alarak “Acaba bende mi bir acayiplik var” sorusunun cevabını aramak için bu yazıyı hazırladım.