XBox Gizli Anahtarı kırma projesi

0
raistlinthewiz

Görüşler

0
conan
Bu proje cok yakinda DMCA adina kapatilir :(
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

ASP.NET için MATRIX çıktı!

FZ

ASP.NET topluluğu tarafından ASP.NET yazılım geliştiricileri için geliştirilmiş Web Matrix yazılım geliştirme aracı bedava olarak kullanıma ve download'a açıldı!

Visual Studio.NET'i hantal bulanlar, daha ufak tefek, hafif ve doğrudan Web'e yönelik uygulama geliştirmek isteyen yazılımcılar 1.2 MB'lık bu paketi çektiklerinde ASP.NET yazılımları geliştirmek için Visual Studio.NET'e çok benzeyen bir arabirim ile karşılaşacaklar. Bu yazılımın öncelikli olarak göze çarpan özellikleri şunlar:

SUS Raporu (devam)

cayfer

Murat09 ve FM editörleri kızacak gene "yetti senin SUS'un. Sus artık" diye ama ben gene de deneyeyim. :)

Pztesi sabahı işe gittim ki SUS tüm MS yamalarını indirmeyi bitirmiş. Yamalar SUS üzerinden sunulmak üzere onay bekliyor. Aman ne güzel... Kayda değer ilk ilerleme kaydedildi. (Hatırlatma: Win2K server'ın yamalarını MS destek sitesinden yapmam üç gün sürmüştü. Aslında bu benim ilgisizliğimdendi. Makinenin başında beklemediğim için garibim çok kereler uzun saatlerce lisans anlaşmasını kabul etmemi beklemişti. Eğer makinenin başında bekleseydim 2 günde falan biterdi.)

Ballmer Google için dedi ki: Google'ı .... ....e öldüreceğim!

FZ

Çok yeni bir haber değil Microsoft'tan sağlam elemanların bir kısmının Google'a geçişleri. Son zamanlarda gündeme gelen ise Ballmer'ın alışık olduğumuz tarzının örneklerinden birinin ortaya çıkması:

Lucovsky görüşme esnasında MS'den ayrılacağını ve Google'a geçeceğini söylediğinde:

O esnada Bay Ballmer bir sandalye kapıp masaya doğru fırlattı. Ardından Bay Ballmer: ".....nın Eric Schmidt'i tam bir .... " dedi ve devam etti: "o herifi gömeceğim, bunu daha önce yaptım ve gene yapacağım. Google'ı öldüreceğim.

Savaş resmen başladı!

sundance

Micros~1 Google'a rakip olacak! MSN Search Google ile kapışmaya hazırlanıyor derken, sonunda olan oldu.

BBC'de yer alan bu habere göre, MS, Yahoo'yu satın almak için $44 milyar dolarlık bir teklifte bulunmuş.

Yükleme Merkezi'ne Korsan Kilidi

anonim

Microsoft, Yükleme Merkezi (Download Center) dahilinde bulunan dosyalara kopya Windows üzerinden gelen kullanıcıların erişimini engelleyecek ve Windows'unu kitleyecek yeni sisteminin deneme sürüşüne başlıyor.

Deneme sürüşü boyunca 22.000 civarı kullanıcının bu sistemi test etmesi planlanıyor. İlk etapta kullanıcının Windows sisteminin legal olduğu onaylanırsa istediği dosyayı indirmesine izin verilecek. Aksi takdirde talep etmiş olduğu dosyayı indirmeden önce, kullanmakta olduğu Windows sürümünün korsan yazılım olduğu hakkında kendisine bilgilendirme yapılacak.