Yahoo! mail, pop3 ve mail forwarding servisini paralı yapıyor.

0
conan
24 Nisan'dan itibaren yahoo mail pop3 ve forwarding servislerini paralı yapacak. İstenilen bir yıllık ücret ise 29.99$ Eger su anda başvurursak ilk sene için 19.99$ ödeyerek %33 kar edebilirmişiz. Ne güzel degil mi!\r\r

Görüşler

0
anonim
bence pek uzun surmez
0
anonim
Haberde bir yakınma seziyorum... Unutmayın ki kimse size internet üzerinden bedava hizmet vermek zorunda değil. Yahoo ücretsiz pop3 mail hizmetini vermeyi durdurursa başka ücretsiz pop3 mail hizmetlerinden faydalanırsınız olur biter. Bu olayda bir haber değeri arıyorum, fakat bulamıyorum...
0
anonim
Buradaki yakınmanın kaynağı şu: Bu hizmetler öncelikle ücretsiz olarak başlatıldı ve satışı bu şekilde yapıldı. Ortada ücretsiz olacağı söylenerek verilen bir hizmetin paralı hale getirilmesi durumu var. Yasal olarak mutlaka karınca duası sözleşmelerinde kendilerini kurtaracak bir madde vardır ancak etik olarak yaptıkları işin doğruluğu tartışmaya açık.
0
conan
I don't give a shit about yahoo! Cok sukur kendi pop3, smtp gibi servislerim var 3 5 yildir. Ben de karanliktan yakinip da mum yakmaya tenezzul bile etmeyen yorumlarda bir yorum degeri ariyorum ama bulamiyorum...
0
anonim
dogrudur
ben yakiniyorum bu ise...
sevinmistim bir aralar ne guzel hizli ve bircok ozelligi olan ucretsiz sonsuza dek surecek bir pop3 hesabim var...
beski servislermis...
ben yahoo'dan daha iyi bir pop3 servisi bilmiyorum
bilen varsa beni aydinlatsin

eger omur boyu bir email istiyorsam simdi gitcem bigfoot'dan alcam bu sefer orasida parali olur

ve her seyi bir yana birakiyorum bu olayin iki sonucu var

1) artik yavas yavas her sey parali oluyor
2) bir email icin bile para verecegiz...
0
anonim
Konu ile alakasız olacak ama; bir sitede email dağıtmak istiyoruz (ücretsiz) Bazı yerler bigmailbox, everyone gibi, ücretsiz veriyorlar fakat özelleştirme kısıtlı ve bol reklamlılar.. Paralı olarak mail hosting hizmeti veren yerler var mı bildiğiniz?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Facebook, Yükselen Değer!

parsifal

Dün yapılan açıklamaya göre Micros~1, Facebook'un %1,6'sını 240milyon USD'a satın aldı. Böylece Facebook'un toplam değeri 15milyar USD'a ulaştı.

Tanrının eli Korsan Kültür bakanına değerse...

sefalet

İsveç 2005 yılında çıkardığı kanunla hakları saklı eserlerin genelağdan indirilmesi ve paylaşılmasına yasak getirdi. Kanuna karşı gelenleri para ve iki yıla kadar hapis cezası bekliyor. Fakat İsveç'te herkes aynı fikirde görünmüyor özellikle kültür bakanı ve Tanrı.

HP SnoSoft`u DMCA kurallarına gore dava edecek.

conan

HP, dün işletim sistemi Tru64de bir guvenlik açığı bulan ve bu açığı kullanarak root access elde edilmesini sağlayan bir programı Bugtraq`da yayınlayan SnoSoft`u Digital Millennium Copyright Act (DMCA) yasalarına dayanarak dava edeceğini açıkladı. HP`nin Baskan Yardımcısının demecine göre SnoSoft`un her bir üyesi 500.000`er bin $ ve 5 yıla kadar mahkum olabilecekler.

Konu ile ilgili ilginç tartışmalar Slashdot`da alevlendi bile. Özellikle Bruce Perens`in bu konudaki yorumları ve tutumu oldukça ilginç. (Kendisi HP`nin Open Source departmanında Senior Strategist olarak görev almakta)

Acaba bir bilgisayar simülasyonunda mı yaşıyoruz?

Blixa_Bargeld

Yale Üniversitesi felsefe bölümünden Nick Bostrom'un makalesine göre Matrix gerçek olabilir!
Bostrom'a göre yaşadığımız hayatın insan-sonrası bazı varlıklar tarafından yaratılmış bir bilgisayar programı olma olasılığı var.
Eğer böyle bir programın içindeysek nasıl davranmalı?
Robin Hanson'un makalesi ise bir simülasyonun içinde nasıl davranmamız gerektiğini tartışıyor...
hepsi burada http://www.simulation-argument.com/

Rus Hacker Serbest!

tupac

Dimitry Syklarov nihayet 50.000 dolar kefalet karşılığı serbest bırakıldı. Las Vegas`taki DefCon toplantısında yaptığı konuşmadan sonra FBI tarafından gözaltına alınmıştı. Başta Amerika olmak üzere dünyanın pek çok yerinde, aralarında Richard Stallman, Eric Raymond gibi ünlü programcıların da bulunduğu gösteriler düzenlenmişti. Ayrıntılar için http://www.ntvmsnbc.com
Bu "demokratik" ülke ne kadar demokratik?
Bu "özgürlükler" ülkesi ne kadar özgür?
Konuyla ilgili http://www.stallman.org'a bakmanızı öneririm.