Yahoo mail servisinde yenilikler başladı

0
e2e
Gmail'in duyurulmasının ardından Yahoo da mail servisini yenileyeceğini ve ücretsiz hesaplarda disk alanını 100 MB'a çıkaracağını duyurmuştu.

Bugün itibariyle bahsedilen değişiklik gerçekleşti. Yahoo mail servisi yeni arayüzü, 100 MB'lık kullanım alanı ve 10 MB'lık mesaj transfer limitiyle faaliyete geçti.

Görüşler

0
o_ozardic
haydi hotmail :)))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Jim Starkey MySql Firmasına Geçti

inoxes

Interbase/ Firebird Sql Server'larının tasarimcisi ve SQL dünyasında guru olarak kabul edilen Jim Starkey'in sahibi olduğu Netfrastructure firması Mysql tarafından satın alındı.

Aydın Esen Group @ Ghetto

FZ

Kasım ayında GHETTO’da ayakta alkışlanan bir konser sonrasında bütün izleyenleri büyüleyen Türkiye’nin en önemli caz kompozitör ve piyanistlerinden Aydın Esen, Ocak ayında tekrar GHETTO’da. İki yaşında piano çalmaya başlayıp, tek haneli yaşlarından itibaren İstanbul Konservatuarında çalışmış olan, Esen 1980′lerde konservatuardan piano ve kompozisyon dallarında birincilikle mezun olduğunda caz müziği, çağdaş klasik müzik ve ana akım müzikleri bir araya getiren kendine has bir tarz ortaya koymaya başladı.

Haber Maratonu koşalım koşalım....

conan

- Motorola'nın araba için Bluetooth teknolojisi 2002 baharına hazır gözüküyor. Cep telefonunuzu çantanızda taşırkan arabanızdaki car kitten konuşma yapabilir misiniz? [Motorola], [ZDNet UK]
- 1984`ten beri çıkan Internet Week (İlk adı Communications Week) yayınını durdurmuş. Üzüldüm, severek de okurdum.[ZDNeT]
- Online chat'te Microsoft .NET ile J2EE platformlarının karşılaştırılması. 15 Ocak 2002 TR saati ile 21:00 [java.sun.com]
- Microsoft güvenlik testlerinden geçemiyor mu? (yazıdaki chief hacking officer lafı gülmekten koparttı beni) [ZDNet]
- Macworld`de bir penguen. Bir linux kullanıcının bakış açısından MacWorld (Yazıyı okumadım) [Linux Journal]

Almanya gerçeği ve düşündürdükleri

anonim

Almanya Saarland Eyaletinin Sulzbach kentinde geçen Cuma, 17.08.02 tarihinde 19 yaşındaki Ahmet Sarlak, 25 yaşındaki ırkçı Carlos N. tarafından aldığı bıçak yaraları ile hayatını yitirdi. Hafta sonu Sulzbach´ta 3000 kişinin katıldığı "Irkçıları kınama yürüyüşü" gerçekleştirildi. Yürüyüşe Saarland Eyaleti´nin CDU`lu İçişleri Bakanı Annegret Kramp-Karrenbauer´in yanı sıra çok sayıda siyasetçi ve Mainz Baskonsolosu Dr. Menter Sahinler de katıldı. Sulzbach Belediye Başkanı Hans-Werner Yimmer ise "Bu yürüyüş imdat çagrısı gibi" diye konuştu.

Micheal Moore: Filmlerimi Bedavaya Çekip İzleyin Sorun Değil

FZ

Meşhur yönetmen Micheal Moore son filmi 9/11 ile ilgili olarak konuştu ve filminin Internet´ten bedavaya çekilip izlenmesini doğal karşıladğını belirtti.

Moore´a göre insanların filmini Internet´ten indirip izlemelerinde ve arkadaşları ile paylaşmalarında herhangi bir sorun yok, filmini ne kadar çok insan izlerse o kadar iyi ve telif hakları yasasının büyük bir kısmı da saçma sapan. Moore, tek bir yerde itirazı olacağını söylüyor: Benim filmim üzerinden bu yöntemle kâr edemezsiniz, eğer edecekseniz bunu ayrıca konuşmamız gerekir, bunun dışında sorun yok.

Yönetmenle birlikte çalışmış olan Lions Gate şirketi de buna karşı itiraz etmiyor durumda. Moore´a göre bilgi, sanat ve fikir paylaşımı serbest olmalı ve özgürce gerçekleştirilmeli. Bir başka sıradışı ve önemli yönetmen olan Tarantino´nun da Moore´un bu tavrını bazı bakımlardan desteklediği biliniyor.

Editörün Notu: Söz sinemadan açılmışken üstad Marlon Brando´yu yani sinemanın "Baba"sını da kısa süre önce kaybettik. Anısı sinemaseverlerin kalbinde daima yaşayacaktır.