Yahoo Turkiye'ye mi Geliyor?

0
anonim
Yahoo, Microsoft'un teklifinden sonra herhalde paniklemiş olacak ki ardı ardına yeni ürün duyuruları yapıyor. Flickr'a video eklentisi bunlardan sadece biri.

Ama bizi en cok ilgilendireni herhalde şu iş ilanı. Anlaşılan o ki, biraz geç de olsa, Yahoo Türkiye'ye geliyor. Aranılan pozisyon "Community Manager" - bu da sadece bir acenta açılacağına işaret ediyor. İleride bağımsız bir Yahoo'nun Türkiye'de geliştirici ilanlari da verdiğini görmek umuduyla...

Görüşler

0
FZ
Sahalarda görmek istediğimiz türden hareketler ;-)

Bu arada burası için iş ilanı vermelerini beklemiyoruz tabii (değil mi? ;-), Türkiye'deki community sitelerinde yani...

(Şu wowpal wabbit implementasyonunu hala deneyemedik, serde askerlik var be!" diyerek hızlıca uzaklaşır...)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yeni bilgi kaynağınız

sundance

Bir ülke hakkında güncel olarak bazı istatistiki bilgilere ulaşmak mı istiyorsunuz? Alman vatandaşlarının yaş ortalamasını ya da Uganda'daki rejim partisinin eğilimi hakkında bilgiye mi ihtiyacınız var?

Bu ihtiyaçlarınıza kolayca ve güvenilir! cevaplar bulmanız çok kolay. Yine mi Google diyenler yanıldı, bu sefer CIA hem de yıllardır.

Eğitim Yönetiminde E-Dönüşüm

FZ

Yeditepe Üniversitesi ve Türkiye Bilişim Derneği'nin birlikte organize ettikleri Eğitim Yönetiminde E-Dönüşüm sempozyumu ve fuarı 3-4-5 Mayıs tarihlerinde düzenleniyor.

Türkiye'deki en büyük üniversiteleri ve eğitim konusuna yönelik çözüm ve altyapı sunan bilişim şirketlerini bir araya getiren ve ziyaretçileri bilgilendirmeyi amaçlayan bu fuarın ilk günü olan Cuma günü pek çok konuşma yapılacak.

Hapishaneden canlı webcam yayını!

larweda

Amerika Arizona`da bir hapishane, Crime.com`un desteğiyle hapishane içine tutukluların yaşadığı bölgelere webcam koymuş ve buradan insanlara seyrettiriyor. Bir nevi reality show yani. Bence önemli olan soru ise, her zamanki Internet`in ne kadar özgür olduğu tartışması. Acaba bu hapishanede yatan mahkumlar webcam konulmasından hoşlanıyorlar mı,ya da onaylıyorlar mı? Onaylıyor gibi görünseler de bu gerçekten kendi istekleri mi yoksa suçlu oldukları için onlar adına karar verilebiliyor mu? Bu konu tahminen Amerika`da da tartışmalar çıkaracaktır, biz de gelişmeleri takip ederek buradan aktarmaya devam ederiz.
Webcam'leri görebilmek için bir form doldurup email adresi vermek gerekiyor, sonucunda da birsürü spam e-mail alıyorsunuz, ben bu sorunu da halletmek için mailexpire`ı kullandım, ki bu da bir sonraki yazının konusu.

Jenerik isim kabusuna son

anonim

Haksız rekabet yaratmamak amacıyla “.tr” Alan Adı Yönetimi tarafından hiçbir kişi ya da kuruluşa verilmeyen, belgeye dayalı alt alanlarda bir sektör ve kavramı temsil eden alan adları, artık alınabilecek. Yeni düzenlemeyle başvurular internet üzerinden kredi kartıyla da yapılabilecek. Ancak “Turkiye”, “Ataturk” ve “Turk” alan adları yalnızca T.C. Devleti’nin yetkilendirdiği devlet kuruluşlarına verilecek.
Devamı ntvmsnbc'de

Az ama öz : Opera 7

sleytr

Son bir aydır çıktımı diye iki-üç günde bir kontrol ettiğim Opera 7'nin ilk betasını sonunda indirdim. Şimdilik sadece Windows sürümü)
Bir saatlik bir kullanım sonrasında Opera 7'nin en az umduğum kadar iyi olduğunu söyleyebilirim. Sayfa gösterim motoru tamamiyle baştan yazılan Opera 7 artık bir çok standardı ve standard olmayan bazı özellikleri daha iyi destekliyor. (Changeloguna buradan bakabilirsiniz)
Norveç'li ustalar M2 ile Opera'nın sörf konusundaki hız ve performansını e-posta ve haber gruplarına erişim alanınada taşımışlar. Son olarak Opera'nın eklenen ve geliştirilen onca özelliğine rağmen hafifliğinden ve hızından hiçbir şey kaybetmediğini de belirttikten sonra sizi hemen bu 3.1mb'lık az ama öz browserın deneme sürüşüyle baş başa bırakıyorum...