Yenilikçi İş Fikri Yarışması

0
101
Genç patronlar yenilikçi iş fikri yarışması, Eskişehir Yazılım Üssü Genç Girişimci Eğitim Merkezi’nde eğitim alacak ve proje geliştirecek olan gençlerin seçilebilmesi için ülke genelinde düzenlenen bir yarışmadır.
Yarışmanın amacı, başta üniversite öğrencileri olmak üzere genç girişimciler arasında teknolojiye ve yenilikçiliğe dayalı girişimciliği teşvik etmek ve desteklemektir.

Bu yarışma sonunda verilecek eğitim ve lojistik desteklerle, kazanan projedeki fikrin, teknoloji tabanlı yenilikçi bir işe dönüşmesi ve bu sayede nitelikli işgücüne istihdam yaratması hedeflenmektedir.

Ayrıntılı bilgi (henüz değil) burada: http://www.gencpatronlar.org.tr

Görüşler

0
dfix
0
melihunver
Yarışma ile ilgili merak ettiklerimi ilgililere uzun uzun sordum ve yanıtlarını aldım. Herkesin düşünmesine neden olan yarışma sözleşmesinin önemli bazı maddeleriyle ilgili aklınıza takılması olası konuları ele aldım. Bu soru ve cevaplara ulaşmak ve fikir edinmek isteyen arkadaşlar için kaynak adresi yazıyorum:

http://www.oyungelistirici.net/index.php?option=com_smf&Itemid=44&topic=353.msg3149;topicseen#msg3149
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

LKD Yılın Penguenleri Ödülleri Sahiplerini Buldu

adervis

Şenlik ile birlikte geleneksel hale gelen, Linux Kullanıcıları Derneği Yılın Penguenleri Ödülleri, Şenliğin sonunda yapılan kapanış partisinde sahiplerine verildi. Özgür yazılım dünyasına yaptıkları katkılardan dolayı Yılın Penguenlerini tekrar kutluyoruz.

Plazma Çıktı

anonim

Türk Demoscene tayfası tarafından hazırlanan bir diskmag olan Plazma çıktı.

Daha fazla bilgi için Tr-demoscene forumlarına bakabilir veya diskmag'i indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Pixele dayalı reklamcılık yeni bir boyut kazandı.

anonim

Milliondollarhomepage sitesiyle hayatımıza giren "pixel-site" mantığı, Iki Türk öğrencinin projeyi geliştirmeleri ile artık "tematik" bir görünüme kavuştu. Şu an sadece Ingilizce şekli ile kullanıcılara ulaşan websitesi, yakında "Reklam şehri" olarak da yayımlanacak.

CISCO Öğrenci Proje Yarışması

FZ

CISCO´nun (Türkiye) üniversite öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirdiği proje yarışması başladı. Üzerinde proje geliştirilmesi istenen konular şunlar:

FreeSBIE: FreeBSD Live CD

yuxel

Knoppix'in GNU/Linux'a yeni başlayanlar üzerindeki yaptığı etki tartışılmaz. Bu etkiyi FreeBSD üzerinde de görmek artık mümkün.FreeSBIE, FreeBSD'yi Live CD'ye taşıyan/taşımaya çalışan bir proje.
Ekran Görüntüleri : 1 2
Download : iso / md5
Paket Listesi

Kaynaklar :

http://www.freesbie.org/ http://www.livebsd.com/