FreeSBIE: FreeBSD Live CD

0
yuxel

Görüşler

0
sundance
Süper bir haber bu hemen indirip deneyeceğim.
0
honal
Enderunix'in Türkiye de bulunan FTP sitesinden de indirebilirsiniz.

ftp://ftp.enderunix.org/pub/FreeSBIE/FreeSBIE-1.0-i386.iso
0
WoLoLo
FreeBSD kurmaktan korkup, fakat denemek isteyenler için büyük bir fırsat.
Hemen indirmeye başlıyorum...
0
bahadirkandemir
Katılıyorum. "Kurduktan sonra ya beğenmezsem, boş yere zahmete girmiş olurum." diye düşünenler için de iyi bir fırsat.
0
ShaarDaar
açıkcası live cd arşivimin en nadide parçası olacak bayada beğendim ama donanım konusunda özellikle çakışmaya sahip NIC lerde öenmli sorunlar yaratıyor
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Oyyla - Sosyal İmleme

anonim

Türkçe Digg şeklinde özetleyebileceğimiz sosyal imleme sitesi Oyyla, beta olarak açıldı. "Oyyla Nedir?" sayfasından alıntı: Oyyla, kullanıcıların geliştirdiği bir içerik sitesidir. Yani, Oyyla'daki her şey sizin tarafınızdan oluşturuluyor ve paylaşılıyor. Internette beğendiğiniz bir yazıyı/haberi/siteyi gönderiyorsunuz, gönderiniz hemen bekleyenler kısmında görünür oluyor. Eğer kullanıcılar tarafından yeterince oyylanırsa, ana sayfaya terfi ediyor.

Honeywell'den 34 firmaya patent davası

Soulblighter

Honeywell 34 elektronik firmaya izinsiz Honeywell teknolojisini kullandıkları için dava açtı. Söz konusu patent, 1994 yılında Honeywell tarafından alınmış ve LCD üzerinde daha parlak ve keskin resimler görüntülemeye yarayan bir teknolojiyi kapsıyor.

Çağrı: Kodla.net

Onur_Yerlikaya

Türkiyede programlama dillerine ait bir çok oluşumun yer aldığı noktada bir düzensizlik ve bir düzen olması gerektiğini farkederek kar amacı gütmeyen kodla.net adında bir projeye başladık. Bu proje içerisinde PHP, Python, Ruby, .NET ve benzeri dillerdeki geliştiricileri, programcıları gerek yazar olarak gerek kodla.net'in geliştirilmesi için davet ediyoruz.
Projenin amacı programcıları ve geliştiricilerin bulunduğu sıcak bir ortam oluşturmak.

Projenin geliştirilmesi konusunda düşünceleriniz ve katılımlarınız için : onur@php.net ve ismail@codesigndev.com adreslerini kullanabilirsiniz.

BİLGİ’DE ALAN TURING GÜNLERİ, “KLASİK ve KUANTUM HESAPLAMA”

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü, üç yıldır düzenlediği Alan Turing Günleri başlıklı etkinliği bu sene 29-30 Mayıs tarihlerinde Dolapdere Kampüsü’nde gerçekleştirecek. II. Dünya Savaşı’nda Almanya’nın şifrelerini çözen ve matematikle savaş kazanan adam olarak da tanınan İngiliz matematikçi ve şifrebilimci Alan Turing adına düzenlenen etkinlik, yerli ve yabancı bilim adamlarını bir araya getirecek.

Microsoft`un yeni guvenlik strateji uzmani

conan

Computerworld bugün Microsoft`un yeni güvenlik stratejileri yoneticisini açıkladı: Scott Charney. Amerikan Adalet Bakanlığında uzun süreler bilgisayar suçlarına verdiği savaşla tanınan ve de NY merkezli PricewaterhouseCoopers isimli şirketin de ortağı olan Charney, 28 Ocak`ta istifa eden Howard Schmidt`in yerini alıyor. Schmidt, Bush yonetimindeki hükümette yeni bir goreve basladığından dolayı Microsoft`taki görevinden istifa etmişti.