Yoruyorum

0
redogre

Görüşler

0
turkishmeteor
guzel bir karikatur... bir onceki karikaturun yorumlari,
fazla uzamis ve farkli mecralara kaymisti....:D...:))
0
Tarık
yaz kızım: Bahse konu fazlamesai.net internet sitesine bağlı fazlamesai kare köşesinin, "yorumların yazıya dökülmesi amacıyla satın aldığı pirintırın", "flamerlık, trollük" teknikleriyle fazla çalıştırılmış olması neticesinde arızasına sebebiyet vermekten sanık suçlu bulunmuş olup bir saatlik site mahrumiyeti cezasına çarptırılmasına, printırı daha da fazla zorlayarak hiç çalışmamasına tam sebebiyet vermek amacıyla takma isim değiştirmeye teşebbüs etmesi dikkate alınarak cezanın "kapkara terminal ortamında beş saat common lisp kasma" olarak ağırlaştırılmasına temyiz yolu açık olmak üzere karar verilmiştir.

götürün...
0
zekzekus
Tarık senin Common Lisp maceran iyi gelmedi herhalde:) Yoksa ceza olarak bahsetmezdin :))
0
Tarık
:)
0
gnnaahh
Milli Marsin ceza olarak okutuldugu bir ulkedendir belkide kendisi ...
^ ^
|
~~
0
erhanbaris
ehuehuehu
gercektende o kadar uzadi o konu :)))
0
supertux
:D
0
Trapper
süperr süperr
0
mcrea
bunu uzatmaya gönüllü olan var mı? ;)
0
ersin2k
yaşasın recursive kare ler :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

trLFS açıldı... (Linux From Scratch)

Armish

LFS (Linux From Scratch) yani sıfırdan Linux adlı kendi Linux'unu kendin yap adlı projenin kitabının Türkçe ye çevirisi tamamlandı. Bu yeni projenin adı trLFS ve proje sayfası http://lfs.geleceklinux.org. . İlgilenenlere...

del.icio.us

cbc

del.icio.us yer imleri(bookmark) saklamak için kullanılan bir site. Tüm üyelerin yer imlerini incelemek mümkün.

http://del.icio.us/rss/uyeadı adresini ziyaret ederek yerimlerini rss olarak almak, /html/uyeadı adresini ziyaret ederek düz html olarak aynı veriye erişmek mümkün.

Geleceğin Medyası

redogre

Geleceğin Medyası

Bilgisayarcının Survival Çantası

sundance

Dört, beş yılın üstünde bilgisayarla uğraşmışlığınız varsa, hele insanlar `Abi bu akşam bize bir gelsene, şu bilgisayara bakarsın, hem de MP3, divx filan getirirsin` şeklinde size yaklaşıyorlarsa, siz de iflah olmaz bir `geek`; bilgisayar hastasısınız demektir.

Bu durumda muhtemelen, her gittiğiniz yere sırt çantanızda (sırt çantanız var tabi ki!) bir sürü cd, tornavida vs (kısaca normal bir insanın çantasında olması gerekmeyen ne varsa onu) taşıyorsunuz demektir.

Fazlamesai.net ekibi olarak bir hizmette bulunalım dedik ve bilgisayarcının ideal çantası içinde neler olmalı araştırdık... RESİM

Amman Doktor Canım Doktor

redogre