Yoruyorum

0
redogre

Görüşler

0
turkishmeteor
guzel bir karikatur... bir onceki karikaturun yorumlari,
fazla uzamis ve farkli mecralara kaymisti....:D...:))
0
Tarık
yaz kızım: Bahse konu fazlamesai.net internet sitesine bağlı fazlamesai kare köşesinin, "yorumların yazıya dökülmesi amacıyla satın aldığı pirintırın", "flamerlık, trollük" teknikleriyle fazla çalıştırılmış olması neticesinde arızasına sebebiyet vermekten sanık suçlu bulunmuş olup bir saatlik site mahrumiyeti cezasına çarptırılmasına, printırı daha da fazla zorlayarak hiç çalışmamasına tam sebebiyet vermek amacıyla takma isim değiştirmeye teşebbüs etmesi dikkate alınarak cezanın "kapkara terminal ortamında beş saat common lisp kasma" olarak ağırlaştırılmasına temyiz yolu açık olmak üzere karar verilmiştir.

götürün...
0
zekzekus
Tarık senin Common Lisp maceran iyi gelmedi herhalde:) Yoksa ceza olarak bahsetmezdin :))
0
Tarık
:)
0
gnnaahh
Milli Marsin ceza olarak okutuldugu bir ulkedendir belkide kendisi ...
^ ^
|
~~
0
erhanbaris
ehuehuehu
gercektende o kadar uzadi o konu :)))
0
supertux
:D
0
Trapper
süperr süperr
0
mcrea
bunu uzatmaya gönüllü olan var mı? ;)
0
ersin2k
yaşasın recursive kare ler :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Durun, daha biz aya gelemeden...

butch

Kablonet hizmetlerinden yararlanan bir mahalleye 10 metre uzak olmamıza rağmen bu hizmetten yararlanmak için 15000$ keşif bedeli istenmişti bundan 2-3 ay önce bizden. Bugünlerde de binanın önünü kazıyorlar yine sanırım telefon hatlarıyla ilgili olarak. Ha bi de geçen gün yeni telefon hattımızı bağlamak için geldiler Türk Telekom'dan ama yetkili kişi binanın girişindeki kutuya bağladı hattı gerisini elektrikçiyle halletmemiz gerektiğini söyledi. Neyseki böyle durumlara alışığız, işimizi kendi başımıza nasıl yapacağımızı ve hiçbir şeye şaşırmamamız gerektiğini öğrettiler bize bu yolla ne de olsa. Ben bunlarla meşgulken Slashdot.org bir haber yayınladı bugün. Diyorki Amerika'da kanalizasyon şebekelerine fiber-optik kablolar döşenecekmiş (eyvah) hem de bu işi robotlar yapacakmış (eyvah ki ne eyvah)...

fazlamesai.net'e soralım: Mahremiyetimiz pamuk ipliğine mi polise mi bağlı?

FZ

Son günlerde bazı haberler Türkiye'de Internet ve özellikle Internet kafeler ile ilgili gelişmelere işaret ediyor. Bugün bir Internet kafe işletmecisinden aldığımız bilgiler ise hayli enteresan. Kafesi polisler tarafından ziyaret edilen işletmeci emniyet genel müdürlüğüne çağrılıyor ve tüm bilgisayarlardaki tüm iletişimin "sniffer" tabir edilen programlarla dinlenip kaydedilip bunun emniyete raporlanması gerektiği söyleniyor.

Fazlamesai.net bugün saat 17:00`de 92.3`te

sundance

Fazlamesai.net, nedir nasıldırıyla, en kirli çamaşırları ve en temiz çarşaflarıyla 92nokta3 Radyo`da saat 17:00`de Net Güncesi programında.

92nokta3 FM 92.3 frekansından yayın yapan, teknoloji ve özellkle bilişim konularında geleceğimizi ilgilendiren mevzulardan bahseden bir radyo. Eğer bulunduğunuz yerden 92.3`ü alamıyorsanız çok üzülmeyin 92nokta3.com`dan Internet üzerinden de yayın yapıyorlar.

Ne de olsa bütün radyolar bizim; FM :)
Yayını kaçıranlar için ses kayıtı... Dikkat 13 mb.

Beni Bul Bebek

redial

Bebek bir yapay zeka programıydı...
Mehmet Emin Arı'nın yeni bir hikayesi...
turk.internet.com ' dan okuyabilirsiniz

Dünden Bugüne FazlaMesai.net

crematorium

FazlaMesai.net'in 18 Şubat 2001'de ki halini merak eden var mı? Mutlaka vardır... Görmek için buraya tıklamanız yeterli... :)

Bu arada muhtelif tarihlerdeki FM için ise buraya