'05 Personel Performans Değerlendirmesi: Fena Değil Ama Daha Çok Çalışmalısın!

0
FZ

Görüşler

0
FZ
Pek komik bulan olmadı herhalde :)
0
feran
Deme! Bence bulanlar hala gülüyor olmaktan yazamamıştır... Bulmayanlara ise diyecek bir şey yok:)
0
butch
Evet henüz düştüğümüz yerden kalkamadık.
0
bm
Ya aslinda bundan cok daha komik birseyi var Norvig'in:
http://www.norvig.com/Gettysburg/index.htm

Bunu tercume edebilsek cok hos olur ama okumus Amerikali'ya Gettysburg nutku ne ifade ediyorsa Turk'e onu ifade edecek birsey dusunemedim. (Genclige Hitabe demeyin, boyle alayci islere Ataturk ile ilgili seyleri katmak tehlikeli olabilir). Bir ara Yunus Emre diye dusundum iste cicili bicili 'bullet list' seklinde

Allah deyu seyedenler:

-- Iramaklar
-- Bulbuller

filan diye ama ayni komiklikte olmuyor.
0
feran
Yunus Emre'yi görünce nutka filan bakmadan aklıma Pir Sultan Abdal geldi nedense;

Kıldan köprü yaptırmışsın,
Gelsin kullar geçsin deyu.
Hele biz şöyle duralım,
Yiğitsen sen geç a Tanrı'm!

O nedenle Yunus'u filan bence bu "Amerikan sululuklarına" karıştırmamak gerek.
Bu arada Lincoln'a gelince de kısacık tarihlerinde adamlar habire birçok (bir sürü demiyorum demem de çünkü sürü daha çok hayvan çokluğu için kullanılır, bu aralarda herkesin dilinde BİR ÇOK anlamında yerli yersiz kullanılan "bir sürü "sözcüklerinin yanlış kullanımını da kınıyorum) Başkan vurdular Lincoln'ü de vurmuşlardı diye hatırlıyorum di mi?
Sonra da...
Neyse ben şimdi nutku okuyayım:)
0
bm
Dogru, vurdular onu da.

O komiklikte beni ceken, TR'de de bir haltmis gibi ustelik ismiyle Powerpoint hazirlayin demenin adet olmasi ve sulu veya degil alay etmenin vacip hale gelmesi. Halbuki ne bileyim bir kara tahta ile, yahut hic 'gorsel' birsey olmadan gayet guzel meram anlatmak daha iyi bircok durumda. Sun bir ara Powerpoint'i yasaklamisti benzer sebeplerle. Herneyse, birisinin aklina maksada hizmet edecek birsey gelirse yazsin lutfen.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Portal yönetiminde şok çözüm!

ninja-g

Portal gibi büyük içerikli sitelerde çalışan bütün arkadaşlar! işte size nefis bir sorun çözme yöntemi: Sayfaları yaptınız bitti derken birden bire template olarak kullandığınız başka bir dosyanın üzerine save yaptınız. (save as'i unuttunuz!) Üstelik bununla kalmayıp dosyaları yayın server'ına upload...

Chivi Radyo yayında!

ProDer

Hepimizin tanık olduğu, Chivi.com'un kapanma olayının ardından, hobi niteliğinde bazı denemeler yapmayı ve biraz da kendimizi eğlendirmeyi amaç edinmişken, kendimizi bir anda radyo yayını yaparken buluverdik. Nasıl mı?

Ey sunucu, elma dersem çık, armut dersem çıkma

robin

Kuzey Carolina Üniversitesi'nde 4 yıldır kayıp olan bir sunucu bulundu.

Sistem yöneticileri kabloyu takip ettiklerinde duvarda oda olmayan bir kısma girdiğini görmüşlerdi. Sunucunun olduğu yeri işçilerin yanlışlıkla duvar örerek kapattığı anlaşıldı. İlginç olan ise bu 4 yıl süresince sunucunun tek bir paket kaybetmemiş olması. :)

Hangi Balık Hangi Balığı Yer Sizce?

sundance

Hayat çok eğlenceli... Bir tarafta ticari kaygı ile artı değer oluşturmaya çalışan birileri, bir diğer tarafta ise keyif için, hobi olarak bildiğini okuyan deliler.

Klasik yazılım firmaları yavaş yavaş karakterlerini değiştirirken, açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren kişiler yavaş yavaş şirketleşmeye, belki yazılımları için değil, ama verdikleri destek hizmetleri için para almaya ve gün geçtikçe daha büyük projelere imza atmaya başladılar.

Ünlü Hacker Yakalandı

parsifal

Antalya'dan Sharpen More bildiriyor...
İstanbul'un çeşitli semtleri ve Antalya'da yapılan eş zamanlı operasyonlarla 15 kişilik hacker grubu yakalandı. Kendini hackerlık işlerine kaptırdığı için klima alacak zamanı bile bulamayan ünlü hacker laptop bilgisayarının başından kalkamadan yakalandı.