Açık Kodlu CRM Yazılımı Vtiger CRM Şimdi Türkiye’de

0
anonim
Dünya'da 140.000'den fazla şirketin, 10 dilde kullanmış olduğu açık kaynak kodlu müşteri ilişkileri yönetimi sistemi Vtiger CRM, şimdi Türkçe olarak Türk işletmelerinin dinamiklerini arttırmak üzere sunuluyor.
Global rekabetin giderek hissedilmeye başladığı bir dönemde, orta ve büyük ölçekli işletmelerin hem rekabet güçlerini arttırmak hemde yeni pazarlara entegrasyonunu sağlamak amacıyla önemli danışmanlar tarafından gerçekleştirilen proje geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Proje hakkında Projenin yöneticisi Gökhan Mercanoğlu Vtiger CRM'i şöyle tanımladı: "Türkiye'nin ilk ve tek açık kaynak kodlu ücretsiz müşteri ilişkileri yönetim sistemi olan Vtiger CRM, işletmelerin müşterileri ile ilişkilerini etkin bir biçimde yönetirken hızlı ve kapsamlı hizmet sunmalarını sağlamakta, müşteri ilişkilerini online ve gerçek zamanlı bir hale getirerek işletmenin performansını ve müşteri memnuniyeti arttırma ve operasyon maliyetlerini belirgin bir biçimde düşürüyor."

Proje hakkında detaylı bilgi almak için www.vtigerturkey.com adresi ziyaret edilebilir.

Görüşler

0
anonim
Kendini kanıtlamış açık kodlu bir yazılımın Türkçeleştirilmesi güzel bir çalışma olmuş, yapanlara teşekkürler.

Not olarak, site Joomla ile yapılmış ancak profesyonel bir görüntüsü yok, örneğin site ikonu halen joomla'nın kendi ikonu. Amaç orta ve büyük çaptaki şirketlerse birkaç optimizasyon yapılması faydalı olabilir.
0
onur80
Bi burda kurduk.. cok professyonel olmus.. CRM yaziliminin tanitimini yapan sayfa joomla ama CRM yaziliminin kendisi hic oyle bir hava vermiyor..
0
anonim
Evet proje sitesini hazırlarken joomlayı kullandık ama VtigerCRM joomladan bağımsız başka bir projedir. Kullanan ve kuran arkadaşlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim.
0
fkoksal
Tam da "Vay, demo sayfası koymuşlar" diyecekken sayfanın çalışmaması kötü oldu.
İlk izlenim önemli derler, böyle şeylere dikkat etmek lazım.
0
anonim
Merhabalar
Geçtiğimiz üç günde demo sitemize 140.000 tekil giriş oldu ve ne yazık ki serverlerimiz artık bunu kaldırmakta zorlanıyor demo adresimiz http://www.vtigerturkey.com/demo

Belirtiğimiz gibi bu açık kaynak kod projesidir herhangi bir kurum veya şirketin desteğinde değil, gönüllü geliştirici ve danışmanlar tarafından gerçekleştirilmektedir.

PHP geliştirici arkadaşları ve danışman arkadaşları projeye destek vermek üzere http://vtigerforge.fosslabs.com/projects/turk/ adresine bekliyoruz.

0
borak
bence çok güzel olmuş elinize sağlık.Demo sayfasına girmekte bir sorun yaşamadım şu ana kadar yaklaşık 1 haftadır deniyorum. Kendimize ait bir web server kurduk sadece vtiger için, ilaç gibi oldu. Türkçe kullanma klavuzuna ihtiyacım var ama ve birkaç ipucuna, müşterilere ait makina parkı ile ilgili bir modül veya rapor mevcutmu acaba kolay gelsin. Sizi takip ediyorum.
0
anonim
hımm haklısınız ya..siz php geliştirici arkadaşları davet edin açık kaynak kodlu projeye dahil olsunlar geliştirsinler.. sizde 37 milyara satın şirketlere :)

ne güzel hemen sizin için geliştireyim bişeyler.
0
ercant
www.vtigerturkey.com ile beraber aynı projede içersinde olan http://www.vtigerturk.com yayına girmiştir. Şu an site içersinde bi çok eksiklikler vardır en kısa zamanda düzenlecektir.

Demo isteyenler için tekrar adresi vereyim www.vtigerturkey.com/demo

Hergün Türkçeleştirme çalışmaları devam etmektedir. Gönüllü arkadaşları bekleriz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Adobe, Macromedia'yı Satın Aldı

anonim

Evet arkadaşlar Adobe bugün itibari ile en büyük rakibi Macromediayı 3.4 milyar dolar karşılığı satın aldığını duyurmuş bulunmakta. Acrobat ve Photoshop vb. gibi yazılımları ile ünlü Adobe ile, Dreamweaver, Flash Freehand ile ünlü Macromedia, geliştirdikleri bu yazılımlar ile masüstü yayıncılık alanında dünya pazarının büyük bir kısmını ellerinde bulundurmaktaydılar.

FreeBSD Çekirdek (Core) Geliştirme Ekibi ile Röportaj

FZ

Karşınızda çekirdek FreeBSD yazılım uzmanları ile yapılmış bir röportaj. Wes Peters, Greg Lehey and M. Warner Losh ve Scott Long ile konuşulan konular arasında şunlar var: Sun Microsystems tarafından desteklenen Java port´u, Linux ile rekabet, 5.x sürümü ve diğer UNIX sistemlerle kıyaslamalar, yeni dosya sistemi UFS2, XFree86 uygulaması, SCO ve UNIX ile ilgili fikri mülkiyet meseleleri. Eğer öyle ya da böyle UNIX uyumlu herhangi bir işletim sistemi ile muhatapsanız (ya da MS Windows üzerinde TCP/IP kullanıyorsanız :-P) bu röportajı mutlaka okumalısınız.

Konser: Genetik Algoritmalarla Müzik - Kim Cascone @ Santralİstanbul

FZ

David Lynch'in ses danışmanı elektronik müzik bestecisi Kim Cascone, 8 Kasım Cumartesi akşamı Santralİstanbul Enerji Müzesi'nde düzenlenecek konserde elektronik müzik dinleyicileri ile buluşuyor.

Kim Cascone, 4-7 Kasım tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nün konuğu oldu ve 'Basit Genetik Algoritmaları Kullanarak İçerik Yaratma' başlıklı bir atölye çalışması yaptı. 7 katılımcının yer aldığı bu atölye çalışmasının sonunda ortaya çıkan eser 8 Kasım Cuma akşamı saat 19:00'da santralistanbul Enerji Müzesi'nde yapılacak konserde seslendirilecek.

Yenilikçi İş Fikri Yarışması

101

Genç patronlar yenilikçi iş fikri yarışması, Eskişehir Yazılım Üssü Genç Girişimci Eğitim Merkezi’nde eğitim alacak ve proje geliştirecek olan gençlerin seçilebilmesi için ülke genelinde düzenlenen bir yarışmadır.

İlk

e2e

Fransa'da faaliyet yürüten AMEN adlı web hosting firması çalışanları, şirketin İngiltere'de faaliyet yürüten başka bir firmaya satılışını protesto etmek için greve çıktılar.

Grevlerini duyurmak ve destek için bir blog oluşturan Amen çalışanları, firmanın satışıyla ilgili olarak bilgilendirilmediklerini, geleceklerinin ne olacağı konusunda kimsenin kendilerine bir açıklama yapmadığını belirtiyor.

Daha fazlası için: AMEN ON STRIKE