Akıllara ziyan Flash-Shockwave oyunlar

0
redogre
Şööle bilgisayarın başına geçip 10 dakika kafa yormadan oynayacağınız ama korkunç zevk alacağınız oyunlar istiyorsanız Globz.net adresine bir göz atın.
Özellikle Viral adlı oyun hem oynanabilirlik açısından, hemde fikir olarak inanılmaz güzel.Cubic ise muliplayer bir zeka oyunu... Evet flash ile multiplayer ve gayette sağlam bir oyun. Sitede yaklaşık 17 oyun var. Bir göz atmaya değer.

Görüşler

0
conan
Hehe yaklasik 17 tane oyun lafina koptum ;) Neyse sayfada food frenzy SUPER bi oyun. Herkese tavsiye ediorum ;)
0
anonim
Yaklaşık 17 gerçekten biraz acaip oldu ama sayı gerçekten 17, yaklaşık lafını bunların hepsinin oyun olup olmadığına karar veremediğim için söyledim :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkiye'nin ilk OYUN geliştirme merkezi ODTU Teknokent'te açılıyor.

ozansener

Oyun teknolojileri, simulasyon yada animasyon alanlarından her hangi biri hakkında iş fikriniz varsa, kendinizi geliştirmek istiyorsanız yada yeni başlamak istiyorsanız, 12 Mart' 12:40 daki lansmanımıza bekleriz.

The Escapist

cemuzunlar

The Escapist: Oyunlar ve oyun kültürü üzerine, endüstri içinden ve dışından pek çok tanınmış kişi tarafından yazılmış makale ve köşe yazılarının bulunduğu, dijital olarak yayımlanan, ücretsiz, haftalık bir dergi.

Quake 1 Neden En İyisi ?

sundance

FPS (Vur Onu!) oyun tarzının en çok oynanan oyunlarından Quake`i bilmeyen yoktur herhalde. Q1 Q2 Q3 derken oyun piyasasında oldukça özel bir yer edindi kendine Quake.

Fakat sağlam oyuncular hala Quake 1 diyor da başka bir şey demiyor. Niye diye merak ediyorsanız Quake 1'in En İyisi Olmasının 10 Sebebi

FM Wars Beta 0.08

redogre

FazlaMesai bannerında artık ufak bir oyun oynayabileceksiniz. Şu anda daha Beta ama yakında skor tablosuyla ve diğer ekleriyle tam çalışır hale gelecek.

Görmek için FM teması seç bölümünden Oyun temasını seçmeniz yeterli, hem başlatmazsanız uslu uslu bekliyor sadece.

Savaş simülasyonlarında hayal edilen gerçekleşiyor mu?

anonim

Eminim bir çok simülasyon meraklısı Internet ve multiplayer oyunların yaygınlaşması ile birlikte gerçek savaş (veya barış) ortamlarında gerçek insanların farklı araçları kullanarak bir arada etkileştiği bir ortam hayal etmişir. UbiSoft'un Silent Hunter 2 ve Destroyer Command oyunları bunu sağlıyor. Silent Hunter 2 bir U-Boot (Efsanevi Alman denizaltısı) simülasyonu ve Destroyer Command bir Destroyer (Denizaltı avlayan gemi) simülasyonu. İstediğiniz oyunu alıp multiplayer ortamında birbirinizi kovalayabiliyorsunuz. Buna bir de yine UbiSoft'un IL-2 Sturmovik uçak simülasyonunu ekleselerdi müthiş olurdu ;)