AmigaOne ve AmigaOS 4.0 İstanbul'da!

0
dcc
Türk Amiga kullanıcıları 19 Aralık Pazar günü İstanbul, Üsküdar'da buluşuyor. Toplantıda yeni MicroA1-C ve AmigaOne'ların yanı sıra, Amiga'nın yeni işletim sistemi OS 4.0 ve PowerPC Linux sürümleri de tanıtılacak. Başlıca etkinlik listesi şöyle:
- AmigaOne ve MicroA1-C
- AmigaOS 4.0
- Windows PC - Amiga arası network bağlantısı
- Knoppix ve Yellow Dog Linux PPC sürümleri
- A500, A3000 gibi "klasik" modellerle tanışma imkanı
- ...veee A2000 üzerinden canlı yayın!

19 Aralık Pazar günü
Saat 12:00 - 16:00 arasında

Herkes davetlidir.

Score Oyun Salonu
Haldun "Mathman" ARIK
Solak Sinan Mh
Azizlik Sk. No=6/1 Üsküdar istanbul

Tarif:
Üsküdar Fıstıkağacı yolu üzerinde, sahil tarafına daha yakın Üsküdar ticaret lisesini geçince özel Hospital Türk hastanesi bitişiğinde Azizlik sk'ta.

www.amiga.gen.tr

İlgili Yazılar

Eskişehir´de Linux Seminerleri Başladı!

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin bu kez Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı linux seminerleri büyük bir katılımla başladı. 200 kişilik salonun tamamını dolduran linux severler, iki gün sürecek olan etkinliğe büyük ilgi gösteriyor. Etkinlik aynı zamanda Osmangazi Üniversitesi tarafından bu adreste canlı olarak internetten yayınlanıyor.

Linux Semineri : Sanal Özel Ağ Sunucuları (VPN)

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 7 Haziran Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. 15:00'de başlayacak seminerde, sanal özel ağ sunucularının (VPN) mimarileri, kullanım amaçları ve Linux üzerinde sunulabilecek çözümleri anlatılıyor. Özgür sanal özel ağ sunucuları arasında yer alan FreeSWan, PoPToP ve OpenVPN'e değinilecek ve alternatif çözümler tartışılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

7D8 Demo Partisi 20-21 Aralık'ta

dcc

2002 yılından beri amatör bilgisayar kültürü ile ilgilenen insanları bir araya getirmeyi hedefleyen 7DX parti serisinin bu seneki ayağı olan 7D8, 20-21 Aralık tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi kuzey kampüsünde yapılacak.

LKD sunar: Uludağ semineri

loker

02 Nisan Cumartesi günü Ulusal Dağıtım
projesinden Barış Metin 13:30'da EMO İstanbul Şubesi'nde bir seminer verecek. Katılım herkese açık.

5 Ocak Penguenler Buluşuyor

penguencg

5 Ocak Cumartesi günü Ankara EMO (Elektrik Mühendisleri Odası) eğitim salonunda[1] 13.00'da buluşalım diyoruz. Yeni yılın başında hevesli penguenlerle buluşmak, dernekte yeni yılda neler yapacağımızdan bahsetmek ve katkı vermek isteyenlerle bir araya gelmek istiyoruz. Eğer siz de bu buluşmaya katılmak istiyorsanız bize iletişim bilgilerinizi (telefon numarası) göndererek[2] haber verebilirsiniz.