Scremastered

Battle Cruiser Remastered

6
sundance

Blizzard Starcraft'ın 20.yılında, Starcraft Remastered'ı yayınlayacağını duyurdu. 4K grafikler ve uyum sorunları giderilmiş halde çıkacak oyun heyecanla bekleniyor.

Bir anlamda e-spor dünyasını başlatan, hala Güney Kore'de 2 tv kanalında 24 saat yayını yapılan orjinal Starcraft'ı sevenler içinse başka bir güzel haber, orjinalin bedava olması.

Eski bir Starcraft'çı daha ne ister? Tabi ki free as freedom olup Linux'a gelmesini ;) Trailer

Görüşler

1
FZ

Bu keyifli haberi okuyunca aklima 17 sene once fazlamesai.net'i baslatan ilk haberin geldi:

1
butch

Büyük haber. Heyecan içinde beklemeye geçtim.

2
redogre

file

1
Betelgeuse

İlk versiyon starcraft'ı ve ardından Broodwar'ı deliler gibi oynardık. Bilgisayarda oynadım dediğim son oyundur. Sonrasında linux kullanmaya geçtik, oyun için windows kurmakla uğraşamam deyince de oyun oynamaktan uzaklaştım.

FSGS (free starcraft game server) sunucuları üzerinden ne çok oynardık.

Bu oyunun linux üzerinde çalışanı çıksa ya da bir şekilde linuxda çalışabilse çok kötü olur. işler güçler kalır hep. :)

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Pac-Craft: Starcraft 1.08`i bekleyenlere

sundance

Siz de bizler gibi Starcraft 1.08 patch`i beklemekten bıktınız mı ? Bir değişiklik mi istiyorsunuz ?

O zaman bir müjdemiz var. Starcraft konusunda en önde gelen sitelerden Infoceptor super bir oyun geliştirmiş; PacCraft

Klasik PacMan`in Starcraft yorumu olan bu oyunun bir başka güzelliği hemen browserdan oynanabilir olması... İyi eğlenceler

Tüm Zamanların En İyi ARCADE Oyun Sitesi

FZ

Biraz iddialı bir giriş ama yani söz konusu Online Arcade @ ANDKON sitesi bu iddiasının arkasında duruyor ve eski güzel günlerdeki basit ve bağımlılık yaratıcı oyunları Internet tarayıcınız üzerinden masaüstünüze taşıyor. Klasik arcade oyun günlerini asla unutmamış olanlara tavsiye ediyoruz.

Xbox 360 özgürleşiyor!

anonim

Micros~1, Xbox 360'ın çok güvenli olduğunu söylemişti ama cihazın satışa sunulmasının üzerinden bir hafta geçmedi ve hack sesleri duyulmaya başlandı. İlgili habere göre hackerlar makine kodlarının bir kısmını çözerek özgürleştirme harekatı için ilk adımı da atmış oldular. Hack edilerek oynanabilen oyunların listesi de bu grup tarafından ayınlanmış. Listedeki oyun sayısı giderek artıyor.

Efsane Geri Dönüyor: Return to Castle Wolfenstein

ganzo66

NTVMSNBC: Herşey yaklaşık 10 yıl önce Activision’un Wolfenstein 3D isimli oyunu piyasaya sürmesiyle başladı. Günümüz bilgisayarlarının henüz emekleme aşamasında olduğu bir dönemde birçok kullanıcının gözdesi olan Wolfenstein 3D, ismini oyun tarihine altın harflerle yazdırmayı başardı.

XGameStation (Video Game System Development Kit)

inoxus

Andre Lamothe ’un kitaplarını okumuş olanlar belki duymuştur. XGameStation, elektronik ve video programcılığı hakkında hobi düzeyinde ilgilenenler ya da bu konuları yeni öğrenenler için hazırlanmış bir platform. 80 MIP RISC işlemcili bu makinede, tıpkı eski günlerdeki gibi PONG, centipede, space invaders gibi oyunlar hazırlayıp televizyonumuza takıp oynayabiliyoruz. Atari 2600 joystick desteği de olan geliştirme konsoluna 130$’a sahip olabiliyorsunuz.