Bedava Borland Delphi

0
larweda
Borland Delphi 6.0 personal edition'u bedava dağıtmaya başladı. Gidiyorsunuz Borland`ın sitesine, bir kullanıcı alıyorsunuz, ufak bir anket dolduruyorsunuz, Delphi`yi indiriyosunuz. (maalesef yaklaşık 150 MB, CD versiyonu da 100$`a satılıyor) Borland da seri numarasını ve aktivasyon numarasını e-mail ile gönderiyor. Delphi Personal Edition`da Enterprise ya da Professional edition`daki SQL ve XML desteği olmamasına rağmen yine de denemeye değer.

Ayrıca programı indirdikten sonra InformIT`nin bedava kütüphanesindeki Sam`s Teach Yourself Borland Delphi 4 in 21 Days`e de bir göz atmak yararlı olabilir.

Görüşler

0
alpha
Personal edition Delphi'ye yeni ba$layip, merakli olanlar icin bicilmi$ kaftan. Bedava olmasi da cabasi. Ama ileri duzey delphiciler icin bir tavsiyem var. Mutlaka bir yerlerden Enterprise edition edinsinler.
    (Telif hakkını unutmayın!!!)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

OpenBSD Çekirdeği Artık SMP Destekliyor

Challenger

8 yıl boyunca ön tanımlı kurulum ile sadece 1 adet uzaktan erişim açığı çıkmış olan, dünyanın en güvenli işletim sistemlerinden birisi OpenBSD' nin bu zamana kadarki en büyük eksikliklerinden birisi SMP desteğinin olmayışı idi. OpenBSD Journal' da yer alan bu habere göre artık OpenBSD çekirdeğinde SMP destekleniyor.

MacOS X için Microsoft Office 10

anonim

MS Unix'ler için Office'i çıkarmaya artık iyice karar vermiş gibi gözüküyor. MS'den Kevin Browne New York'daki Mac World'de Mac OS X için MS Office'i anons etti. Darısı Linux a :)

detaylı bilgi için...

Assembler 101

anonim

Ne zamandır Assembler kurcalamak istiyordum ama iş güç derken vakit kalmıyordu. Ancak bu güzel 8086 emülatörünü gördükten sonra bahanem kalmadı sanırım.

SQLite 3.5.3 Çıktı

Tarık

Yapılandırma ve ek bir sunucu yazılımı gerektirmeyen, tamamen c programlama dili ile geliştirilmiş açık kaynak veritabanı motoru SQLite 3.5.3 sürümüne ulaştı.

En son sürümü burdan indirebilirsiniz.

Firebird v1.5 kararlı sürüm duyuruldu.

anonim

ANSI SQL-92 ve gelişmiş RDBMS özellikleri sunan multiplatform open source veritabanı sunucusu Firebird v1.5 duyuruldu. www.firebirdsql.org