BSA´yı da vururlar :)

0
redial
BSAnın sitesine girişte açılan bir pop-up aşağıdaki uyarıyı yapıyor :)
DİKKAT!

BSA Türkiye'nin, Opaserv adlı solucanla ve bunun yayılmasıyla hiçbir ilişkisi bulunmamaktadır.

Opaserv solucanı, kurbanlarına, bilgisayarlarının lisanslanma sorunları nedeniyle BSA tarafından kapatıldığına dair bir mesaj göstermektedir.

BSA, zarar vermek amacıyla virüs yayanların varlığından üzüntü duymakta ve bu tür eylemleri kınamaktadır.

Eğer Opaserv adlı solucanın bilgisayarınıza zarar verdiğini düşünüyorsanız, lütfen teknik yardım alınız ya da aşağıdaki Web sitelerinde solucanla ilgili olarak yazılmış ayrıntılı bilgileri okuyunuz.

Görüşler

0
oktay
Baya bir zamandir sayfa icerigi olarak vardi o uyari. Her ne kadar BSA Turkiye'ye gIcIk oldugum kadar hic bir kurum veya kurulusa gIcIk olmasam da, bu tip seyleri yine de kimseye yapmamak lazim.
0
anonim
bence hayir
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilgisayar Atıklarından Sanat Eseri

FZ

Kullanılmış disketler, bilgisayar kasaları, vs. sanat eseri oldu. Sanatçı ROŞ'un (Rukiye Onurel Şimşek) bilgisayar atıklarından yararlanarak yaptığı eserler, 11 Kasım'a kadar İTÜ Taşkışla'daki Deneme Bilim Merkezi'nde sergilenmeye devam edecek.

Bizden de beterleri var ya da Komşi Sapıttı II

sundance

ZDNET`in haberine göre Yunanistan`da her türlü elektronik oyunun, toplum içinde ya da özel olarak oynanması yasaklanmış (1 Nisan değil di mi bugün ?)

\r\r\r\r\r\r \r\r\r\r\r\r Newsforge`un\r\r\r\r\r\r yayınladığı haberde Counter Strike oynadığından dolayı tutuklanan birisinden bahsediliyor. Sözkonusu kararın alınmasının temel sebebinin, bir parlamento üyesinin TV`de seyrettiği bir haber programında, yasadışı kumar oynatılan elektronik cihazları görmesi ve buna karşı kampanya açması ile başladığı söyleniyor.

\r\r\r\r Ya bunlar elektronik oyunların ne olduğunu bilmiyorlar, ya da bizim RTÜK yasasına özendiler :)

Türkiye Ne Okuyor?

FZ

1999 yılında hizmete geçen ve 300 bini aşkın üyesiyle Türkiye'nin en büyük web kitapçısı konumuna gelen ideefixe, satış ve gönderim istatistiklerine dayanarak en çok ve en az okuyan şehirleri belirledi. Sonuçlara göre İstanbul ve Ankara en çok okuyan şehirlerin başını çekiyor. İç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun büyük bir kısmıysa en az okuyan illerin toplandığı bölgeler arasında. Ayrıntılara ve haritaya buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Radikal Sanal Alem

22 Yıllık En Büyük E-Devlet Projesi Çöktü mü?

FZ

Türkiye’nin en büyük e-devlet projesi olan 22 yılın emeği MERNİS (Merkezi Nüfus İşletim Sistemi) adeta çöktü. 130 milyon kaydın yer aldığı ve yaklaşık 30 milyon dolara mal olan sistemde bulunan kayıtların yüzde 25’ten fazlası hata veriyor.

Skandal, Mersin’de meydana gelen sahtekarlık olayı ile ortaya çıktı. Emniyet Genel Müdürlüğü kayıtlarına da giren skandala konu olan ilde nüfus müdürlüğünde görevli bir personelin, hazırladığı nüfus kağıdına rahatlıkla TC Kimlik Numarası girebildiği ve bunu resmileştirebildiği fark edildi.

Son iş güzarlık: Blogger.com yasaklandı!

ali_deren

En yaygın blog hizmeti sağlayan sistemlerden birisi olan blogger.com da inanılmaz sansür uygulamalarının son kurbanı oldu.