Bu Gece: C-64, Assembly, Grafik Animasyon ve Deneysel Müzik

0
FZ
Değerli arkadaslar,

Bu gece, Gökhan Deneç (sanal alemde Kokan Delleç) ve ben grubumuz daire 2: general gramofon (daire 2 / d2gg / d2) ile Dogzstar'da deneysel müzik tarzında bir performans icra edecegiz.

Performansımız sürer iken Wisdom/Crescent da yukarıdan Commodore 64'ü ile assembler lisanı ile kodladığı çeşitli grafik animasyonları yansıtacaktır. Bunun yanısıra bir bölümde GNU/Linux üzerinde çalışan Sweep ses editörü ve canlı performans sistemi kullanılacaktır.
Müzik genel olarak ambient dediğimiz tarzda seyredip analog çeşitli efekt cihazlari ile renklendirilecektir. arada sirada gürültülü bölumler içerecek performansimiz gitar muziginin hoş naif tınılarına ve belki de saksofon inlemelerine de yer verecektir.

Bu soğukta kemiklerinizi ısıtmamızı isterseniz dogztar'a bekleriz. Benim gönlümden 10'da cikmak gecse de muhtemelen 11'i bulacaktir sahneye cikis.

mekana giris ücreti hakkında henüz bir malumatım bulunmayıp kendi tecrübelerimden kapıda 10 ytl gibi bir ücret alındığını hatırlamaktayım. Eğer mekan sahiplerine kabul ettirebilir isek giriş ücreti talep etmemeyi düşünmekteyiz.

Katılım mecburi olmayıp gelmeyenlere darılınmayacaktır!

Verdiğim rahatsızliktan ötürü özür dilerim.
Sevgiler,

Görüşler

0
oetzi_
Selam

bu güzel davet için arkadaşlarıma teşekkür ederim.
güzel bir gece oldu.

tekrarlarında buluşmak üzere
0
FZ
C-64 animasyonları nasıldı? ;-)
0
oetzi_
süperdi.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

2003´ün Son Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği; 11-13 Aralık'ta İstanbul'da 9. Türkiye'de Internet Konferansı kapsamında konferans boyunca hemen her düzeyde, 18-19 Aralık'ta Balıkesir'de programcılara yönelik, 25 Aralık'ta da Yozgat'ta yeni başlayanlara ve masaüstü kullanıcılarına yönelik Linux seminerleri düzenliyor. Ayrıntılı program ve afişler için : http://seminer.linux.org.tr

BİLMÖK'09

ilke444

Bilgisayar mühendisliği öğrencilerinin sorunlarını paylaşmak, aralarındaki etkileşimi ve iletişimi arttırmak, mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak gibi temel amaçlarla yola çıkan BİLMÖK, 5. yılında ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği desteğiyle ODTÜ Bilgisayar Topluluğu tarafından 27 Şubat - 1 Mart tarihlerinde, ODTÜ Kültür Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu'nda düzenleniyor.

9 Mart Penguen Kahvaltısı

kocak

Bahar geliyor, penguenler kahvaltıda buluşuyor.

Daha önce Ankara Saklıbahçe'de yapmış olduğumuz kahvaltı etkinliğimize yeni bir buluşmayla devam ediyoruz.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2009: Épilogue et audiovisuels - Part 2

FZ

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümü çalışanları ve FazlaMesai editörleri sizin için yemedi içmedi, bir miktar video daha hazırladı. Birinci bölüme buradan erişebilirsiniz.

Bu dizimizde ana temamız Almanların açık kaynak ve özgür yazılım ile ne alıp veremedikleri. Disiplinli çalışmaları ve endüstriyel katkıları meşhur olan bu milletin iki değerli bireyi bizimle açık kaynak, özgür yazılım ve bilimum şey üstüne düşüncelerini paylaştılar. Birinci sırada çıkan ve İngilizcenin 'germanic' bir dil oluşunu bir kez daha hatırlatırcasına konuşmasına başlayan Stefan Koch, işletmeci şapkasını taktı ve açık kaynak kodlu geliştirme modelinin etkinliğine dair derinlikli analizlere girişti. Bu konuyu merak ediyorsanız sıcağı sıcağına aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Web Günlük Analizi Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 06 Ekim 2004 Çarşamba günü Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'da bir seminer düzenliyor. Seminerde, Web günlüklerinin ne anlama geldikleri, nasil işlendikleri, en yaygın kullanılan analiz yazılımları, saldırı ve bot yazılımlarına karşı alinmasi gereken tedbirler incelenecektir.