Cevahir Migros'ta Küfürbaz Kiosk!

0
FZ
http://tannu-tuva.blogspot.com/ adresinde belgesi ile mevcut! ;-)

Uzaktan bakınca her şey sıradan görünüyor:


Ama yaklaşınca her şey meydanda, birinin kafası fena bozulmuş, Log Off A...:

Görüşler

0
cubic-meter
iyi de, aşağıdaki resmin üstteki bilgisayara ait olduğu belli değil ki. resimden bir şey anlaşılmıyor. bence yayınlamadan önce kontrol edilmeliydi.saygılar.
0
FZ
İçiniz rahat olsun, güvenilir kaynaklardan edindik bilgiyi ;-)
0
salihdb
JPG ile sıkıştırılmış ama büyütünce ve biraz histogramla oynayınca harfler seçiliyor. Sizin için büyüttüm ama daha fazla bozulmasın diye PNG kayıt ettim:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
0
FZ
FM'ye yakışan bir yorum olmuş ;-)

Teşekkürler.
0
conan
Dikat mahkeme karari ile engellenmesin FM :P
0
some_plus
ayıp etmek gibi olmasın ama
bunu fotoğrafları çeken kimsenin eğlence olsun diye bu olayı yapmasıda bir ihtimal : )
0
FZ
Ayıp etmişsiniz. Fotoları çeken bizzat tanıdığımız, güvendiğimiz bir arkadaşımız.
0
charissma
Barkod okuyucular Windows mu kullanıyormuş? UFO gören masum köylü olmayalım?
0
Betelgeuse
O barkod okuyucuları ithal edip satan ve bunlarla kullanılacak yazılım çözümlerini üreten şirketler kargadan başka kuş windowstan başka işletim sistemi bilmedikleri için o sistemler de windows kullanıyorlar malesef.
0
Tarık
Benim bildiğim kadarıyla migroslar windows kullanmıyorlar. Zira şimdi 3 senedir anadolu yakasında birçok migrosta çalışmış ve benim biraz bilgilendirdiğim bir arkadaşıma sordum durum ne olabilir diye. Şu an sistemlerinin Turbo Linux olduğunu vurguladı. Hata ve yamulma varsa affola...

saygı sevgi bol gnu/linux hack li günler efenim... c ile kalın.

0
baRRacuda
Migrosun tamamında nasıldır bilmem ama; migros kasalarındaki, müşteriye o an barkodu okunan ürünün fiyatını ve kampanyaları gösteren aparatların birini boot olurken görmüştüm, tux oturmuş bana bakıyordu, alttan linux açılış mesajları akıyordu... Yani en azından bu dediğim yerlerde linux kullanıyor migros.
0
okanari
Migroslardaki kangurum kiosklarında Windows var. Ben 2 ayri Migrosta kullandım Internet Explorer mesajları ile karsılaştım.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Rezalet Üzerine Rezalet, Hadi Hayırlısı

robertosmix

Dün savaş hattındaki F-16'larımıza fiber kabloları keserek yapılan sabotaj, bugün de İMKB'nin 14:30'da açılmasına neden olan aymazlık.

Özetle; dün gece 02:00 sularında yol genişletme çalışmaları sırasında çamura saplanan hafriyat kamyonunu çıkarmaya çalışan işciler İMKB'ye giden ana fiber optik kabloları koparıyorlar. Buraya kadar normal diyelim. Kazadır diyelim. Olur diyelim. Komedi bundan sonra başlıyor..

ÖSS Başvuru Sistemi Değişti! Yine e-devlet...

jfever

Geçtigimiz günlerde fm'de e-devlet stratejileri konuşuluyordu ve bugün bir haber gözümün içine battı. Bu kadar mı olur dedirten haberimiz şöyle..

Neden 10 trilyon? Neden randevu sistemi? Ve takip eden bir sürü neden..

GalataPort: İstanbul'da Neler Oluyor?

FZ

Daha önce de burada Türkiye'nin, İstanbul'un kültürel öğelerine dair bazı protestolara yer vermiştik.

Son günlerde İstanbul'luları en çok ilgilendiren konulardan biri ise bir hayli büyük, sadece şehrin silüetini değil tarihini de barındıran Karaköy sahil hattının kaderini belirleyecek olan GalataPort projesi.

Kapalı Kaynak Kodlu Ticari Yazılımların Gerçek Fiyatı

oktay

Herşey ÖzgürYazılım.org'un kurulma çalışmaları sırasında akla gelen bir fikirle başladı. Düşündük ki madem Türkiye'de kapalı kaynak kodlu ticari yazılımlara bu kadar para veriyoruz, küçük bir çalışma ile bu ürünlerin fiyatlarını objektif bir şekilde inceleyip sonuçta ulaşacağımızı düşündüğümüz dengesizlikleri gözler önüne serelim.

(Yazının tamamını http://www.ozguryazilim.org adresinde okuyabilirsiniz)

oktay

WikiLeaks Sarsıntısı Devam Ediyor!

sundance

Ekvator hükümeti geçmişte de birçok defa, üst düzeyde önemli dökümanı sızdıran WikiLeaks kurucusu Assange'yi güvenli ve özgür bir ikamet için Ekvator'a davet etti.

Hayatından endişe ettiği için uzun süredir havaalanlarında yaşadığını söyleyen Assange'ye, Ekvator makamlarından gelen bu sığınma teklifi Amerikan Dışişleri'nin 250,000 dökümanının iki gün önce basına sızdırılması ile büyük sarsıntı geçiren uluslararası diplomasi için de ilginç bir gelişme.

Doğrulama imkanı bulamasak da sözkonusu WikiLeaks dökümanlarının Türkçe hallerine WikiLeaksTr.com adresinden ulaşabilirsiniz.