Efsanenin Dönüşü (The Settlers)

0
Agony
Dünya'da özellikle de Almanya'da geniş bir hayran kitlesine sahip The Settlers serisi içinde, 2. oyunun ayrı bir önemi vardır.

Şimdiye kadar çıkan tüm seriler içinde en güzeli ve en detaylı olanıdır.

Oyunun yapımcı firması BlueByte, Settlers: Heritage of Kings ile sadece Almanya'da büyük başarı yakalamıştı. Ama, bir çok Settlersseveri de üzmüştü. (Bilenler bilir, Settlers:HOK, serideki diğer oyunlarla uzaktan yakından alakası olmayan apayrı bir oyundu.) Bunun farkında olan BlueByte, bizleri üzmeyerek, Settlers2'yi yeniden yarattı. Hem de 3D olarak.
Oyunun demosunu aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Almanca:

Tüm linkler (Üyelik gerektirir): http://www.ubi.com/DE/Downloads/Info.aspx?dlId=1652

Doğrudan indirmek için:

ftp://216.98.55.11:21/de/siedler2dng/s2_demo_german.zip İngilizce: www.gamershell.com/download_14534.shtml

Görüşler

0
experience
efsaneden bol bi$ey yok arkada$ bu memlekette
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Go GNU Go: Hikarunix

sefalet

Hikarunix, GNU Genel Kamu Lisansı (GNU General Public License) ile sunulan CD'den çalışan bir Linux sürümüdür.Temel sistemi DamnSmallLinux (DSL) tasarısından almaktadır. DSL, bir usb belleğe sığacak (yaklaşık 50mb) GNU/linux sürümüdür. DSL'in temel bileşenleri de Knoppix dağıtımından elde edilmiştir.

Activision microtransaction için oyuncu eşleştirmeyi kullanmanın patentini aldı

Lethe

Oyun dünyasında microtransaction trendi çıktı çıkalı çoğu oyuncunun rahatsız olduğu gerceği ortada. Activision'a (ve dolayısıyla Blizzard'a) oyun içi satışlardan kazandığı 3.6 milyar dolar yetmemiş olacak ki kendileri artık oyuncuları eşleştirirken yetenek ve tecrübe dışında daha az oyun içi alım yapan oyuncuları daha cok alım yapanlarla eşleştirmeye başlayacak.

Yani oyuna yeni baslamış...

Linux Şenliği Oyun Turnuvası Sonuçları

adervis

1-4 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da yapılan II. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Oyun Turnuvası'na katılanlar arasında dereceye girenler çeşitli armağanlar kazandılar.

Penguen, hem de yüzlerce

butch

Lemmings´i bilenler bilir. Bir zamanların vazgeçilmez oyunlarından biri. Çıktıktan sonra hem sürükleyiciliği, hemde karakterlerinin şirinliği birçok oyun yazarının ilham kaynağı oldu. Şimdi ise sıra tabi ki Linuxçularda ve haliyle kahramanlarımız penguenler.

Playstation-X Japonya semalarında!

sundance

StreetTech´in haberine göre Playstation´ın yeni versionu olan Playstation-X 13 Aralık´tan beri Japonya´da satılmaya başlanmış.

Basitçe harddiski olan bir Playstation 2 diye adlandırılabilecek cihaz, Tivo gibi kişisel video kaydedici, mp3 jukebox, ya da dvd çalıcı/kaydedici olarak kullanılabilmekte.

Şu an için 160 Gb harddiskli olanı $750, 250Gb harddiski olan ise $950´a satılmakta olan bu cihazı yan taraftaki ankete eklememiz gerektiğini düşünmekteyim.
Nice mutlu yıllar!