Duke nukem and backgrounds

What are you waiting for, Christmas?

5
parsifal

Duke Nukem'le yatıp kalktığımız dönemlerde ağzımızdan çıkamayan replikti.

DNF'nin çıkması 10+ yıl ertelenmişti. Sıra sinema filminin çekimine geldi. Duke için John Cena ile görüşülüyormuş. Bakalım filmi sinema perdesinde görmek için ne kadar bekleyeceğiz?

Görüşler

1
tongucyumruk

Uzun yıllar "çıkmaz ayın son çarşambası" demek yerine "Duke Nukem Forever çıkınca" demeye alışmıştık, bakalım filmi de bize aynı keyfi yaşatacak mı?

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İşte şimdi keyfi çıkacak, bir de izleyebilsek

ganzo66

Haydi Millet Quake III ve Starcraft OLİMPİYATLARI başlıyooooorrrrr...

NTVMSNBC:Turnuvada yer alan oyunlar ise dünya çapındaki popülerliklerine göre seçilmiş. Bu oyunlar arasında futuristic bir dünyada canavar ve rakipleri vurarak yok etmeye dayalı olarak tasarlanan Quake III başı çekiyor. Katılımın yoğun olduğu diğer bir oyun ise üç sanal ırkın kurdukları ordular ve geliştirdikleri teknolojilerle birbirleriyle yarışıtıkları gerçekzamanlı strateji oyunu Starcraft: Broodwar.

MS XNA Game Studio Express: Xbox ve PC için bedava oyun geliştirme platformu

Tarık

Microsoft yazılım firmasının ilk duyurusunu 2004 te yaptığı XNA platformu şu anda bedava indirilebilir durumda. Oyun yapımı sektöründe kendi işletim sistemi ve oyun konsolu üzerinde standardı yakalamaya çalışan Microsoft, XNA ile hedefine ulaşacağa benziyor.

King

elendil

Kahvehane kültürü olanlar bilirler, kahvehaneler sadece çay içilen, hatun ve futbol muhabbeti yapılan, hesabına kağıt oyunları oynanan yerler değildir.

Oyun geliştirici takımı kuruluyor

anonim

TÜBİTAK destekli geniş kapsamlı bir projenin alt projelerinden biri olan oyun projesi için C++ ve OpenGL bilgisi olan oyun yazılımı tecrübesi olan, uygulama geliştiriciler, 3D modelciler ve tasarımcılar aramaktayız.

İlgilenen arkadaşlar volkan at matriksdata nokta com adresine özgeçmiş belgelerini yollayabilirler.

Nerde o eski oyunlar?

sundance

Siz de otuzlu yaşlarına gelmiş bazılarımız gibi, bir sonraki ekran kartını istemek dışında pek de bir yeniliğe sahip olmayan oyunlara gıcık oluyor, C-64 çağının basit fakat bağımlılık yapan oyunlarını özlüyor? Birisi sorduğunda son altı aydır hiç oyun oynamadım diyor musunuz?

The Underdogs ve Retro Remakes en çok ziyaret ettiğiniz siteler arasında mı ?

O zaman sıkı durun, çünkü Remakes 2004 yarışması sonuçlandı. Bütün dinazorları listeyi gözden geçirmeye davet ediyorum, Quest for Tires'dan, Jumping Jackson'a, Beach Head'den, Manic Miner'a, Retro River Raid'den, Jet Set Willy'e kadar birsürü eski dost sizi bekliyor :) Hatta ATARI bağımlıları için ADVENTURE bile mevcut.