Driver 3´te İstanbul sokakları

0
redogre
Bir arkadaşım Driver 3 ün trailerını indirmiş. Miami, Nice ve diğer şehirlerden sonra İstanbul geliyor. 3 katlı, cumbalı ahşap evler, kervansaraylar ve arka planda gerçek bir boğaz görüntüsü. "Eee hani link?" derseniz haklısınız ama maalesef Infogrames sitesinde ki link bozuk...

Görüşler

0
conan
Counter Strike'daki bir map'in de Turkiye'den oldugunu bilir misiniz? Cumhuriyet meydani filan var :)


Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Gariban Oyun Severin Dostu PCZONE

mambo

Bilgisayarla içiçe olupta oyun oynamayı sevmeyen yoktur herhalde. İçinde bulunduğumuz kriz ortamı da malum olduğu için insan her beğendiği oyunu alıp oynayamıyor.Bunun için ben artık demo indirmeye başladım tabi bu girişimimdeki önemli etkenlerden biride (paranın dışında) DSL ile bağlanıyor olmam sanırım. Geçen aradim taradım en geniş demo arşivine pczone'da rastladım. F1 Championship diye bi demo indirdim fazla başarılı bir oyun değil, demo olduğu için bütün pilotlarla da yarışamıyosunuz ama en azından hız efekti iyi, kendinizi kaptırıp virajda spin atmamanız çok zor bir ihtimal...
Benim asıl aradığım demo Medal of Honor idi ama bulamadım. O demoya ulaşabileceğim bir adres biliyorsanız bana yollarsanız sevinirim.
Tüm oyunculara başarılar..

DopeWars: Efsane aramızda :))

sundance

Bundan 10 yıl (belki de daha önce) DopeWars diye çok basit freeware bir oyun vardı. Bir uyuşturucu satıcısı olarak bütün yaptığınız 7 semt arasında dolaşıp uyuşturucu alıp uyuşturucu satmaktı. İşe tefeciden aldığınız $5000 borçla başlıyor, 30 gün içinde maksimum parayı kazanmaya çalışıyordunuz. Ne bir grafik ne bir ses, sadece yazılar görüyordunuz. Fakat sanırım hayatımda oynadığım en alışkanlık yapıcı oyunlardan biriydi.

Geçenlerde Freshmeatde dolaşırken bu eski dosta rastgeldimDopeWars. Artık network üzerinden oynanabilen DopeWars, Linux, BSD ve Windows`a da port edilmiş. Ne diyim alın oynayın :)) 3D desteklemiyor haberiniz ola :p

Bugün 30 Şubat ve kırmızı kar yağıyor

cbc

Diğerleri için bir kelime ne kadar çok anlam ifade edebilir bilmiyorum ama bir FM müdavimi için "Starcraft" kelimesi pek manalıdır. Hele ki o kelimenin yanına "2" gelirse pek heyecanlanır!

Editörünüz heyecanla daha fazla video arıyor. Şimdiden 2 oyun içi olmak üzere, 3 tane oldu.

Bu heyecana daha fazla dayanamıyorsanız bağlantılara ve videolara haberin devamından erişebilirsiniz.

Yaşayan bir oyun efsanesi; Mevlüt Dinç

redogre

Last Ninja 2 yi, First Samurai yı hatırlıyorsanız eğer bu oyunları yapan kişinin de Mevlüt Dinç olduğunu bilirsiniz. Uzun yıllardır İngiltere'de yaşayan Mevlüt Dinç bir süredir Türkiye'de!

Efsane Geri Dönüyor: Civilization III

anonim

Tüm zamanların en iyi strateji oyunu Civilization, üçüncü versiyonuyla Ekim ayı sonunda çıkıyor. Yapımcıları daha gelişmiş diplomasi, gelişmiş AI, gelişmiş kişiselleştirme araçları ve yeni zafere ulaşma yolları vaad ediyor. Amazon'daki tek bir yorum bile yeterince açıklayıcı: "5 stars just because Sid Meier is back and runnin' the show".