İstanbul Hikayeleri: Bedava Türk Oyunu Projesi

0
anonim
Tamamlandığında internet üzerinden bedava olarak indirilebileceği söylenen İstanbul Hikayeleri oyunun resmi sitesine www.istanbul-hikayeleri.com adresinden ulaşabiliyorsunuz.

Oyunun konusu, 2B çizimleri ve müzikleri sağlam gibi görünse de tam notu proje tamamlandığında oyuncular verecek gibi görünüyor.

Görüşler

0
sezeryum
Bu oyunun yaklaşık bir sene önce amatörce hazırlanmış bir demosunu oynamıştım. O günden bu yana çok şey değişmiş.

İşlenen konunun ise tamamen kültürümüze ait olması yapımın en büyük artısı. Yakaza ekibinin İslam tasavvufu konusunda bazı bilgilere de sahip olduğunu düşünüyorum. Neden derseniz "Tarık" ve "Teh-i Çah" gibi isimler rastgele seçilmiş değil.

Yakaza'cılara SABIR ve başarılar dilerim. Umarım bizleri fazla bekletmezler ve sevenlerini utandırmazlar.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

GTA1 ve GTA2'nin kodu açılsın!

sundance

Bir süre önce Rockstar Games, GTA1 ve GTA2'i Internet'ten serbest olarak indirilebilir hale getirmişti. Dahası GTA2, Windows Xp'de sorunsuz çalışacak şekilde de değiştirilmişti.

Bunun akabinde klasik oyun meraklıları da her iki oyunun kaynak kodunun açılması için bir kampanya başlattılar. Bu sayede hem GTA'lar için yeni modlar yazılabilecek, hem de GNU/Linux, BSD gibi ortamlarda da bu klasik oyunları görebileceğiz.

Ne diyelim darısı Starcraft'ın başına...

Brood War 1.08 Çok Şey Değiştirecek

sundance

Hala sabahlara kadar Starcraft`mı oynuyorsunuz ? `Aradan bir on yıl daha geçse bile bu oyun eskimez`diyenlerden misiniz ?

O zaman sıkı durun BroodWar 1.08 patch geliyor
Hem de inanılmaz özelliklerle... Daha sonra izlenebilen oyun kayıtları, oyun sırasında sesli chat ve daha birsürü şey

Karton Dünyasında Yeni Gelişmeler Var!

parsifal

Kızımın 8-9 ay önce arkadaşında gördüğü oyun konsolunu çok beğenip istemesiyle Nintendo Switch ile tanışma fırsatı bulmuş ama okuduğum pek çok yorumda genel olarak geleceğinin parlak olmadığını düşünerek mesafeli durmaya karar vermiştim.

Önümüzdeki günlerde, Switch, kara bulutları Labo ile dağıtmayı planlıyor. Labo, mukavvadan yapılmış aletlere, oyuncaklara, eşyalara can veriyor. İster...

Bugün 30 Şubat ve kırmızı kar yağıyor

cbc

Diğerleri için bir kelime ne kadar çok anlam ifade edebilir bilmiyorum ama bir FM müdavimi için "Starcraft" kelimesi pek manalıdır. Hele ki o kelimenin yanına "2" gelirse pek heyecanlanır!

Editörünüz heyecanla daha fazla video arıyor. Şimdiden 2 oyun içi olmak üzere, 3 tane oldu.

Bu heyecana daha fazla dayanamıyorsanız bağlantılara ve videolara haberin devamından erişebilirsiniz.

Quake 4 GNU/Linux Sürümü

Ragnor

LinuX-gamers.net'te çıkan habere göre id software resmi olarak Quake serisin en son halkası olan Quake4'ün GNU/Linux için de çıkacağını duyurmuş.