F2s.com hizmetleri artık ücretli

0
butch
Ücretsiz web alanı deyince verdiği hizmetlerle neredeyse rakipsiz olan f2s.com 28 Şubat 2002 tarihinden itibaren varolan kullanıcılarının da hesaplarını kapatarak bu hizmeti bitiriyor. Bildiğiniz gibi 20 Mb web alanı, bir database, cgi, php gibi bir hizmeti ücretsiz ve reklamsız veriliyordu. Bana gelen mail de isterseniz bu tarihten önce yıllık £36 (yaklaşık 50$) karşılığı bu hizmetten yararlanmaya devam edebilirsiniz deniyor. F2s kullanıcılarına büyük geçmiş olsun.

Görüşler

0
sundance
Bence zaten beş para etmez bir hizmet veriyorlardı. Zırt pırt patlayan, kısıla kısıla anlamını tamamen yitirmiş bir PHP desteği ve güçsüz bir MySQL desteği. Hiç olmasın daha iyi, bir araştırayım, sanırım geçenlerde yine aynı tür hizmeti bedava veren bir yerler bulmuştum, onların URL`ini yollarım
0
sundance
Free-Php-Hosting.com mesela bu türden hizmet veren yaklaşık 30 siteyi birbirleriyle karşılaştırıyor, eminim işinize yarayan bir tane bulursunuz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

e-bergi Temmuz Sayısı Çıktı!

anonim

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu olarak, bilgisayar bilimi alanındaki Türkçe kaynak sıkıntısını gidermek amacıyla yayınlamakta olduğumuz elektronik dergi e-bergi , Temmuz 2008 sayısıyla bu ay da sizlerle...

Indicube

anonim

Taşınabilir, izlenebilir ve tabi dinlenebilir medya konseptini bir ileriki seviyeye getirecek "göze yakın giyilen" ürün Indicube Mart ayında piyasaya sunulacakmış.

Evet artık istediğimiz görsel(ntsc/pal) medyayı bu özel gözlükle izleyebileceğiz. NTSC/PAL girişinden TV ye bağlanabilen herhangi bir aleti(TV, DVD oynatıcı,oyun konsolu, Ipod vs) bağlamak mümkün. Ayrıca USB girişinden de bilgisayar yada çesitli kablosuz ağ yayın alıcısını kullanabiliyorsunuz. Bence güzel yani iPod gibi kullanışsız olmasın diye de GNU/Linux işletim sistemiyle geliyor olması...

Kamu Sektörü Linux Yetkinlik Merkezi Açıldı

vst

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesindeki Kamu Sektörü Linux Merkezi, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürünün ve IBM Türk Genel Müdürünün katılımlarıyla Ankara'da açıldı.

Konuşması sırasında Türkiye'de 75 Linux kullanıcısı var. diyen bakan, akabinde 75,000 diyerek bunu düzeltti.

En İyi Teknolojik İş Fikri Yarışması

FZ

Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması Girişimci Öğrencilere Destek Vermeye Devam Ediyor…

75.000TL'lik Teknoloji Ödülü, 50.000TL'lik Savunma Sanayii Özel Ödülü ve 25.000TL'lik OSTİM Özel Ödülü Sahiplerini Arıyor!

ODTÜ ve ODTÜ Teknokent'in, Elginkan Vakfı ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği Yeni Fikirler Yeni İşler Yarışması'nın kayıtları başladı. Teknoloji tabanlı bir iş fikrine sahip girişimci öğrenciler, YFYİ 2009 kapsamında 75.000TL değerindeki 'Elginkan Vakfı Teknoloji Ödülü' için, 50.000TL değerinde 'Savunma Sanayii Müsteşarlığı Özel Ödülü' için ve 25.000TL değerinde 'OSTİM Özel Sanayi Ödülü' için yarışacaklar.

VMware Server artık bedava

ykarslioglu

Sanal makine dünyasında lider konumunda olan VMware Şirketi'nin giriş düzeyindeki sanal sunucusu olan GSX Server, "VMware Server" adıyla ve herhangi bir ücret talep edilmeksizin kullanıcıların hizmetinde... Şu anda beta aşamasında olan yazılımı hemen indirip deneyebilirsiniz. VMware yetkilileri, bu yolla rakiplerine göre daha fazla sayıda masaüstünde kendilerine yer edineceklerini ve "enterprise" düzeydeki işler ve kritik görevler için var olan daha üst düzey ürünlerine geçişin hızlanacağını umuyorlar. Benim için heyecan verici bir haber, çünkü -ve maalesef- henüz wine ile çalıştırmayı başaramadığım bir-iki programcık kalmıştı :-)

Ayrıntılı bilgi aşağıdaki adreste:
http://www.vmware.com/products/server/