Fatih Üniversitesi Bilişim Günleri...

0
ozmo
Fatih Üniversitesi Bilişim Kulübü ve EMK ortaklığıyla sektörel ve Open Source dünyasını ve gelişmeleri anlatan seminerler dizisi düzenleniyor.

29-30 Nisan, 1 Mayıs ve 05-06-07 Mayıs tarihinde düzenlenecek olan seminerlerin içeriklerini haberin devamında bulabilirsiniz.
* Pardus 2008 ve Ozgurlukicin.com Platformu
* OOXML ve Beraberindeki Sıkıntılar
* Ozgur Yazilima Ticari Firmalarin Yaklaşımı (Uygun Teknoloji)
* Açık Kaynak yazılımlar ve Güvenlik
* CEH

gibi seminerlerin yanı sıra, multimedia, network ve programlama konulu workshoplar düzenlenecektir.Amaç, ünivertsitemiz ve diğer üniversitelerde okuyan arkadaşları bilgilendirmek ve soru işaretlerini gidermektir. Bizim gibi düşünen herkesi üniversitemize bekliyoruz.

Ulaşım: Mecidiyeköy'den kalkan E60 numaralı otobüsler kullanmanız halinde 40 dakika içerisinde üniversitemizin kapısının önüne ulaşabilirsiniz.

Görüşler

0
ersin2k
Etkinlik saatleri ve linki olsa çok iyi olurdu. Ne yazık ki Fatih Üniv. sitesinde bir bilgi mevcut değil.
0
ozmo
cok uzgunum...detayli bilgi burada mevcut..

5-6-7 mayis ayri bir etkinlik olacak onun programini da atmaya calisirim..

http://img390.imageshack.us/my.php?image=big08seminerprogramisv0.jpg

kolay gelsin..
0
cubic-meter
Etkinlik ana sayfası buymuş:
http://www.bilisimgunleri.org/

Ama sanırım bu adresteki bilgiler daha aydınlatıcı olmuş:

http://www.uniaktivite.net/aktiviteler/aktivite.asp?uid=61&id=7910
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

II. Bilgisayar Mühendisleri Buluşması

mkis

EMO İzmir Şubesi Bilgisayar Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonu, Bilgisayar Mühendislerine yönelik olarak, mesleki sorunların tartışılması ve meslek alanının düzenlenmesi, hakların korunması gibi konular üzerine çalışan BM-MDK’nın tanıtımını hedef alan bir forum düzenliyor: II. BİLGİSAYAR MÜHENDİSLERİ BULUŞMASI

Cebit 2008 ve Linux

probit

7-12 Ekim arasında düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na linux işletim sistemlerini ve kurumsal çözümlerini kurum ve şirketlere tanıtmak, bilgi vermek ve hizmet sunmak için Linux34 olarak katılmaktayız.

Salon 10'daki Linux34 standımızı ziyaret etmeniz bizlere destek olacak ve mutluluk verecektir.

Programlama Nasıl ÖğretilMEmeli

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Chris Stephenson, kısa süre önce Kütahya'daki Akademik Bilişim etkinliğinde gerçekleştirdiği "Programlama Nasıl Öğretilmemeli" sunumunun genişletilmiş halini İstanbul'da, 8 Şubat Perşembe günü 11:00'da gerçekleştirecek.

Linux Semineri (Ankara) : Linux`ta Masaüstü Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği Çarşamba günü Ankara'da bir linux semineri düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak olan seminerde, linux'ta kullanılan çeşitli masaüstü uygulamaları ve masaüstünde linux kullanmanın çeşitli püf noktaları anlatılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Eskişehir´de Linux Seminerleri Başladı!

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin bu kez Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı linux seminerleri büyük bir katılımla başladı. 200 kişilik salonun tamamını dolduran linux severler, iki gün sürecek olan etkinliğe büyük ilgi gösteriyor. Etkinlik aynı zamanda Osmangazi Üniversitesi tarafından bu adreste canlı olarak internetten yayınlanıyor.