Firefox 1.0.3 duyuruldu

0
ndemir
Firefox 1.0.2 nin duyurulmasının üzerinden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen, Firefox 1.0.3 duyuruldu. Diğer 1.0.x versiyonlarında olduğu gibi bunda da daha çok güvenlik problemlerinin giderilmiş olması ön planda. Slashdot haberi burada.

İlgili Yazılar

Android için Firefox Focus!

tongucyumruk

Siz de benim gibi Android cihazınızda Firefox kullanıp da "keşke biraz daha hafif, biraz daha göze hitap eden bir tarayıcı olsa" diyenlerden misiniz? O zaman tam yerine geldiniz. Mozilla'nın geçtiğimiz yıl iOS cihazlar için duyurduğu Firefox Focus web tarayıcısı artık Android için de var! Peki bildiğimiz Firefox dururken neden Firefox Focus?

Firefox Focus, baştan itibaren...

Mozilla Thunderbird 0.9 çıktı!

Soulblighter

Mozilla Foundation, Thunderbird'in 0.9 sürümünü duyurdu. Bir çok hatanın düzeltildiği yeni sürümle birlikte yenilikler de mevcut.

Mozilla XUL İle Uzaktan Erişilebilen Uygulama Geliştirme

FZ

Mozilla ile uygulama geliştirmeyi zül addetmeyip XUL iyidir güzeldir ama şöyle sağlam bir iki örnek olsa makale tadında diyenler için: Remote Application Development With Mozilla - 1 ve Remote Application Development With Mozilla 2.

Örnek makalelerde uzaktan Mozilla ile erişebileceğiniz bir Mozilla Amazon Browser uygulaması geliştirilmesi adım adım anlatılıyor.

Mozilla 25.000.000 kullanıcı barajını aştı

St

Çıktığı günden bu yana ortalığı kasıp kavuran açık kaynak kodlu Mozilla Firefox sonunda 25.000.000 barajını da aştı ;)

Mozilla 1.0`a Doğru!

anonim

En son çıkan Mozilla CVS'leri kendilerini 1.0 diye tanıttılar mozilla camiasina. Yani kısaca 1.0 sürümüne artık bir kaç gün kaldı diyebiliriz.

Haber ile ilgili ayrıntılı bilgiye slashdot.org'daki ilgili başlıktan ve Mozilla haber grubuna atılan mesajlardan ulaşabilirsiniz.