Gizli Kek Hesapları

0
butch

Görüşler

0
kriptontr
heheheh tebrikler
0
tuxman
:) iyidi baya.. :D
0
punky
n'olur bitirin şu karikatür olayını... :'(
0
FZ
Sebep?
0
redogre
Zaten bitirdik karikatür olayını, espride son nokta budur.

Bu kadar da iğrenç insanlarız...
0
punky
duygularıma tercüman oldun arkadaşım
0
euzkan
zaten fazla mesai..bir de karesini alınca. ne ki bu diyordum. daha yeniyim buralarda da..espriyi neden sonra anladım..çilekli pasta tadı bıraktı damağımda. sağolunuz.
0
fantom_huseyin
hehe güzel olmus.
0
simor
çok iyi espri :)
0
FZ
Ben de pasta istiyorum (beleş... ama yani pasta hak etmek için kaç milyon satır C kodlamak gerekiyor ve kodladığım şeyin 24 saat içinde kaç kere indirilmesi gerekiyor? Neyse, ben indirdiklerimi kaldırmaya gidiyorum).
0
ripper
lol. tek kelime ile süper :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

An Gelir...

butch

İş Değiştirmek, Yeni Bir İş, Yıldızlarla Çalışmak

FZ

SQL Server Central sitesinde bugün karşılaştığım The Danger of Hiring Stars başlıklı enteresan bir makaleyi FM camiası ile paylaşmak istedim.

Hayır, makale SQL, T-SQL ya da veritabanı optimizasyonu ile ilgili teknik bir makale değil. BT dünyasında çalışan bilgisayar uzmanlarına, sosyolojiye, psikolojiye dair bir makale.

Başarılı bir veritabanı yöneticisisiniz ve başka bir şirkete geçmeyi düşünüyorsunuz, gayet güzel maaş önerileri geliyor. Ancak bir kurumda çok başarılı olan bir bilgisayarcı başka bir kurumda da en az o kadar başarılı olur mu? Önceki şirketindeki performansı ile güzel teklifler alan biri yeni gittiği şirkette neden kötü bir performans sergiler? Bir bilgisayarcının, bir programcının ya da veritabanı uzmanının başarısı sadece kendi yeteneği ile mi ilgilidir?

Makaleden dikkatimi çeken bir kaç alıntıyı çevirdim:

Bira göbek yapmıyor!

sundance

Register.com'un haberine göre, bira göbek yapmıyor! Bira, şarap, süt ve portakal suyunun karşılaştırmaları sırasıyla % 41 - 77- 64 ve 42 oranlarında kalori içerdiklerini belirlenmiş.

Öte yandan, bira ile birlikte kebap yemenin, özellikle de döner kebabın (aynen böyle yazıyor) ve körili sosların, kilo almaya yol açtığı ama öte yandan bunların da kelliği azalttığı ve Duracellvari bir performans artışına yol açtığı da belirtiliyor.
Yok abi ben bira içmiyorum artık, göbek yapıyor diyip ülkemizdeki IT sektörünün gelişmesinin önünü tıkayanlara önemle duyrulur ;)

Rüyanda Görürsün

butch

Linux dergisi demişken...

Soulblighter

http://www.linuxworld.com/magazine adresinden de LinuxWorld'ün dergisinin PDF sürümlerine ulaşabilirsiniz. Profesyonellere yönelik güzel bir dergi...