Rüyanda Görürsün

0
butch

Görüşler

0
anonim
Rüya değil kabus sanki;)... hoş
0
SHiBuMiGo
Çok keyifli olmuş elinize sağlık :)
0
anonim
Çocuklar ya bişey söylemek durumundayım. Bu son Kare'ler çok hoş, interaktif bir çalışma olmuş. Her bakışında ENTER yazısının üstüne "tıklamak" takıntısı olan benden başka şaşkınlar da olduğunu diyin n'olur:)
0
pvc
FM Kare'nin kalitesinde ilerleme görüyorum. BU gerçekten hoş bir şey. Eski karelere da baktım son kareler daha güzel. Demek ki kareleri yapan kişi bu işte gittikçe daha fazla deneyim kazanıyor.
0
koraypeksayar
Ben de tıklamaya çalışıyorum. Sanki piyango vuracamış gibi :)

BU arada Windows kill -9'dan anlıyor mu ?? :)
0
vampir
muhteşem!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kablosuz Yaşam

butch

Mutlu Yıllar

butch

Görüntü işlemede ünlü bir yüz: Lenna

GtG

Görüntü işleme ile uğraşmış olanlar bu yüzü mutlaka görmüşlerdir. Yeterince meraklılar ise resmin sahibinin isminin Lenna olduğunu ve gerçekte bir playboy yıldızı olduğunu da öğrenmişlerdir.
Peki bir playboy yıldızı nasıl oldu da akademik dünyanın kapılarını aralayıp görüntü işleme laboratuvarlarına misafir oldu? İşte ufak bir araştırma sonucu ulaştığım cevap:
The Lenna Story

İnternet Kafede Güvenlik

redogre

O'Reilly'den Open Books

sundance

Bilgisayar yayıncılığı alanında önde gelen firmalardan OReilly aynı zamanda Özgür Yazılım dünyasına büyük katkılarda bulunan web siteleri ve düzenlediği organizasyonlarla "toplumdan aldığını topluma geri verme" konusunda en başarılı şirketlerden biri olarak, Open Book Project'i başlattı.

Öncelikle, yeni baskısının yapılması pek karlı gözükmeyen fakat yine de insanların ihtiyaç duyduğu kitaplara erişebilmelerini sağlamak amacıyla başlayan bu proje kapsamında bir çok kitaba web üzerinden özgürce erişilebilecek ki bunlar arasında Learning Debian GNU/Linux ve Free As In Freedom gibi kitaplar da bulunmakta.
Not: Asıl merak ettiğim, sözkonusu kitapların Türkçe'ye çevrilip yayınlanması konusunda da bu kadar Özgür yaklaşırlar mı ;) Eğer olursa Fazlamesai için bu bir proje olabilir