Google AdSense ve EFT Dönemi

0
anonim
Google AdSense yayıncılarının ödemelerini Türkiye'de de EFT ile ödeme hizmetini başladı. Daha önce Google'dan çek bekleyen yayıncıların paraları artık doğrudan banka hesaplarına yatacak.
Google'ın çekle ödeme sisteminde çek normal posta ile Türkiye'ye ulaştırıldığında çekin tahsile verilmesi için oldukça geç kalınıyor, hızlı teslimat seçeneğinde ise AdSense kullanıcıları fazladan 25 dolar ödemek zorunda kalıyordu. Ayrıca tahsile verilen Google çekleri için muhabir banka masrafı ve komisyonları kesiliyordu. EFT ile ödeme seçeneğinde AdSense kullanıcılarının sitelerinde yayımladığı Google metin reklamlarından kazandıkları ücretler aylık olarak sorgusuz sualsiz hesaplara elekronik fon transferi şeklinde aktarılacak.

Referans:Tubider

Görüşler

0
Skeleton
2 ay öncesinin haberi bu...
0
butch
Türkiye'ye EFT yapmaları yeni bir haber bildiğim kadarıyla.
0
yilmaz
1 aydan fazla oluyor.
0
butch
Bir dahaki sefere siz haber yapınız bir zahmet.
0
yilmaz
eleştirmek için söylememiştim. Zaten çok da önemli bir haber olduğunu düşünmüyorum.
0
ebola
görelilik ne güzel şey. sizin için eski olan bu haber benim için yeni. sizin için önemsiz olan bu haber benim için önemli. galiba bu site tek bir kişi için faliyet göstermiyor.
0
yilmaz
eleştirmek için öyle yazmadım. Zaten adsense hesabı olan bir kişi hesabına giriş yapınca yeşil kutucuk içinde uyarı çıkıyor.
0
ttk
Atışmak veya kimseyi savunmak için de yazmıyorum ama duramadım yazacağım.

Daha önce de sitede göremediğim en azından baktığım başka kaynaklarda da görmediğim bir haberi burada görünce bir arkadaş "bu şu kadar zamanlık haber hıh" gibisinden bir yorum yazmıştı ister istemez canım sıkıldı.

Haberi olan haberdar olmayanlara bildirsin, bildirmiyorsa bari sitede o konuda haber çıkınca "yahu bu bilmem ne zamanın haberi" demesin bari, çünkü buna hakkı yok.

Haliyle insanların ağzı torba değil büzülemez ama hem kabahatli hem de hesap sorar durumları ister istemez can sıkıcı oluyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Google Maps API - KML desteği

auselen

Google Map APIsi artık KML/KMZ dosyalarını açıp sizi Google Earth kullanmak zorunluluğundan kurtaracak.

Web üzerinden çalışan eğlencelik uygulamalar geliştirmek için imkanlar sunan yeni API sayesinde bir çok veriyi daha kolay görselleştirebilirsiniz.

İşte bizim örneğimiz

Nereden esinlendiniz derseniz: buradan

Google ile Bloglar da Aranacak

melitical

Google blogların aranmasını sağlayan bir hizmet başlatıyor. Bu şekilde, sadece google 'ın sahibi olduğu blogger.com 'a kayıtlı bloglar değil, internetteki tüm bloglar aranabilecek. Şimdilik sadece haziran 2005 sonrası gönderilenler kayıt edilebiliyor fakat bloglardaki daha eski yazılarında sisteme kayıt edilmeye çalışıldığı google tarafından bildirildi. Bu hizmet sayesinde bloglardaki spesifik yazılara da ulaşılabilecek.
news.bbc.co.uk

Dünyanın bütün webcamlerini getirin!

sundance

Küçük bir Google hack daha. Birisi çıkmış ve Google searchlerle bulabildiği bütün serbest erişim webcamleri bir harita üzerinde toplamış

Google, Geo-location, delicious gibi bir çok servisi biraraya getirmesi açısından ilginç. Sitede yazdığına göre bu kadar kamera arasında pr0n kameralar da süpriz yumurtaymış, ben görmedim, bilmiyorum.

İşyerinde bayık bir gün mü, canınız iş yapmak istemiyor mu? Buyrun takılın

Google Benim Hakkkımda Ne Biliyor?

Titus

Google'ı bilmeyenimiz yoktur, arama motoru, e-posta servisi vb. bileşenleri ile sanal hayatımızı tamamen üzerine kurduğumuz bir oluşumdur Google. Herşey iyi güzel de peki biz birşeyler araştırırken Google da bizi araştırıyor mu? Bu soru uzun zamandır beni düşündürüyor du görünen o ki bu soruyu düşünüp duran başka biri daha varmış.

Google: Aziz mi Şeytan Mı?

anonim

Artık Google ile ilgili haberleri okumaktan biz usandık fakat Google yeni ürünler çıkarmaktan usanmadı. Google'ın çıkardığı son son ürün Google Homepage API yardımıyla istenildiği şekilde web sayfaları düzenlenebilecek, tabii ki ajax ve atom teknolojileri üzerinden.

Detaylı bilgi için buraya, APIiçin buraya bakabilirsiniz.