Google'dan WebApp

0
anonim
Bildiğiniz herseyi unutun...

Google WebApp isimli yeni bir framework ile hem Amazon EC2, S3 gibi servislere rakip çıkıyor, hem de web uygulamalarını geliştirebileceğimiz yeni bir platform sunmuş oluyor.
Su anda sadece MVC kalıbı uyumlu olan ve Python destekleyen bu geliştirme - barındırma platformunun ileride başka dilleri ve GWT'yi de desteklemesi bekleniyor. Test kullanıcılarına 1 milyon sayfa gosterimine kadar bedava sunulan bu hizmetin nasil bir iş modeli üzerine oturtulduğu hala bilinmiyor.

Proje hakkında daha fazla bilgi, Python'un yaraticisi Guido van Rossum ağzından:

http://www.youtube.com/watch?v=oTFL7FPLnXY

Görüşler

0
auselen
şöyle birşey görmüştüm

http://valleywag.com/377603/google-app-engine-page-already-owned-by-hackers
0
mentat
Projenin adı WebApp değil de "Google App Engine" bu arada..
0
sleytr
Ve hiç şaşırtıcı olmayan bir şekilde o ilk 10bin kişilik kontenjan dolmuş bile...
0
battalgazi
Su anda bu iki sirketten birini secmem gerekseydi, Amazon'u secerdim. Google ile Python, BigTable gibi API'lar ve dillere hapis oluyorsunuz. Amazon ile Linux komut satirina sahip olmaniz mumkun, uzzerinde ne isletirseniz isletin. Eger Google diger dilleri ya da pur Unix'i desteklemezse, Amazon ile yarismakta zorlanacaktir.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Çabuk, çiz!

butch

Konumuz makine öğrenimi ve karşımızda Google'dan yeni bir oyuncak "Çabuk, çiz!".

Oyun, anahtar kelimeler ile verilen nesneleri kısıtlı bir süre içinde ekrana çizmeniz ve yapay sinir ağlarına dayalı sistemin siz çizmeye çalışırken çizdiğiniz objeyi tahmin etmeye çalışması üzerine kurulu. Zaman kısıtı ve yapay zekanın sürekli değişen tahminleri ile size güzel bir zaman vaat eden...

Google Base

cbc

Google Blog'da ilan edildiği üzere Google Base halka açıldı.

Veritabanı şeklinde çalışan bu google servisi ile her tür verinizi saklayabiliyorsunuz. Ekleyeceğiniz her tür için "özellik" ve "veri" ikilisi saklayabilen bu sistem ile saklayamayacağınız bir şey yok gibi duruyor.

Googles Flight Simulator

uosfie

Google Flight Simulator, Google'nın GoogleMaps kimliğini esprili bir dille oyuna döken bir geliştirici tarfından yazılmış. Aslında oyunun bir kopyasını kendi blog sayfama yerleştirmek istedim, ama siz iyisimi Mark Caswell-Daniels'in kendi sitesini bir gezin derim.

Google Code

Soulblighter

Google, Google ile ilgili yazılım geliştirmek isteyen geliştiriciler için yeni bir portalı devreye soktu: Google Code. Google'ın bu yeni portalında Google uygulamalarının API'lerini ve yeni geliştirilmiş açık kaynak kodlu yazılımları bulabilirsiniz.

Google Hacker Edition

Geryon

4 1 cihana nam salmış Google, hackerlar için özel hizmet başlatı.
Hekerim,hekersin,heker felsefesini kullanan insan değil mi ? :) :) :)

Google'ın hacker verisyonu için tıklayın