Hakkını ver bilgisayarın Mayk!

0
linux34
Hafta başı biraz uykusuz bir şekilde güne başladım. Forum'larda müthiş bir hikaye dönüyor :) Sizler ile paylaşmak istedim. Paylaşımın hakkını vererelim.

Mayk : Nabıyo bu adam ya? Şu yazıyı yaz GİTT.
Yazı : İnternete kapalı alan
GİTT : Abi deli galiba.
Mayk : Nabıyo bu adam ya ? Şu yazıyı yaz GİTT.
Yazı : İnternete kapalı alan
GİTT : Abi deli galiba.
Mayk : Aç bakalım sesi GİTT ne diyor?
Peluş : Hakkını ver bilgisayarın Mayk, exploid çak, portscan yap bişey yap. Olmuyo böyle. Hayal kahramanısın olum. Alırım private keyini.
GİTT : Al abi trojan
Mayk : Uyma şuna GİTT
Mayk : Sizin gibileri productionda değil test ortamında görmek isteriz.
Peluş : Ya bırak asosyal mesaj vermeyi Mayk alırım private keyini.
Mayk : Gel o zaman gel beni takip et.
Mayk : İstersen sana da Linux FullSource verelim ağlama sonra.
Peluş : Ya bırak bunları Mayk GPL kokan laflar bunlar. Bunlara gerek yok.


Mayk, Peluş’un bilgisayarına girer

Mayk : Oooo oturum açtın mı Peluş. Alın şunun SAM dosyasını, private keyini diğer kurbanların yanına gönderin.

Peluş üzgün bi şekilde bilgisayarını kurtarmaya çalışmaktadır.

GİTT : Ben seni www.linux34.com'a kadar götüreyim sen oradan iyi bi dağıtım alırsın artık.

Görüşler

0
hardheart
Reklam kokan hareketler:)
0
St
+1 ;)
0
boreas
+1
0
anonim
Bilgisayar Ağladı Beahh...
0
ec18672
Koptum, cok komik walla :))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Kutup noktasının doğusu bulundu!

gismo

ntvmsnbc'nin büyük keşfi. ntvmsnbc'de yer alan bu habere göre "Mars’ın coğrafi olarak güney kutup noktasında kar yağışı oluşmuyor. Buzullar coğrafi kutup noktasının 150 km doğusunda yer alıyor. Kutup bölgesindeki iki ayrı klimanın etkisiyle, buz kütlesi coğrafi kutup noktasından doğuya doğru kayıyor."

Şimdi ben de sormak istiyorum. Kutup noktası güney ya da kuzey farketmez, tek bir noktadır. Doğu, kutup noktasından farklı bir noktada güneşin doğduğu yöndür. Eğer kutup noktasındaysanız bir doğudan söz edilemez. Orada artık her yön güneydir.

Windows 2000 Linux’a karşı...

X-cise

BBSpot.Com İşletim Sistemi Karşılaştırması...

BBSpot bugüne kadar adil ve dürüst yazılarıyla, büyük bir güven ve saygı kazanmıştır. Donanım ve yazılım tanıtımları ile de aynı geleneği devam ettiriyoruz. Diğer teknik siteler sizleri gereksiz ayrıntılı “teknik detaylar” ile boğarlar. Hatta, test ederken, bahsettikleri programları ve donanımları kesin kullanmışlardır. Burada, BBSpot’da, bu teknik şeyler, kendi düşüncelerimizi eklememizi engellemez.

Bu gün Windows 2000 ve Linux’u kafa kafaya yarıştırıyoruz ve böylece teknik olarak kimin daha mükemmel olduğunu anlamaya çalışıyoruz...

Ülkemin insanı....

anonim

Pasaportumun süresini nasıl uzatabilirim diye google.com`da bir arama yaptım. İkinci link Paris konsolosluğumuzundu. Çok ilginç hazırlamışlar sayfayı görmenizi tavsiye ederim... Bu mesajı yazarken bir yandan da müziği dinliyordum... Gene de ben bu ülkenin insanlarını çok seviyorum. Hayatı böyle neşeli geçirebildikleri için.
Adres : T.C Paris Konsolosluğu
Not: Müzik için biraz beklemeniz tavsiye edilir...
"Daracık daracık sokaklar,senin pasaportun zor uzar" :)

Telefonla Çin İşkencesi

FZ

Çin'in birçok bölgesinde çıkartmalarla yasadışı işlerin reklamını yapanlara karşı yönetim yeni bir mücadele yöntemi geliştirdi. Bu tip yasadışı çıkartma ilanlardaki cep telefonları toplanıyor ve bir veritabanına giriliyor. Ardından özel bir yazılım bu telefonlara on binlerce kısa mesaj çekerek iletişimi imkânsız hale geteriyor. Aynı zamanda her 20 saniyede telefon aranarak 'Yasadışı bir reklam yaptınız, en yakın karakola başvurmanız gerekmektedir' şeklinde bir mesaj dinletiliyor. İşe ne kadar yarayacak, o henüz belli değil.

Kaynak: Radikal Gazetesi - Sanal Alem

Bu Adamı Bizim Ekibe İstiyorum!

FZ

Evet bu adamı hemen bizim bilgi işlem departmanında işe almak istiyorum. Kendisi çok meşhur. Her yerde bulunmuş. Belki o bile bunun farkında değil. Adam hem Windows Mail Sunucularından hem Açık Kodlu Yönetim Yazılımlarından hem de SCO sunucu onaylamanın detaylarından anlıyor. Hemen bizim ekibe katılmalı bu bilgili arkadaş!
Kaynak: Slashdot