IBM LSYM Seminerleri Başladı

0
FZ

İlgili Yazılar

ITD ´04 Günleri Başlıyor

anonim

30 Mart - 2 Nisan (Çarsamba - Perşembe - Cuma) Mart 2004 tarihleri arasında düzenlenen ITD '04 (Information Technology Exhibition) birçok şirket katılımı ve 25.000 kadar üniversite/lise öğrencisinin yoğun ilgi ve beğenisi ile Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'nde gerçekleşecektir.

http://www.elektrikkulubu.org/index.php?page=ITD

Katılımcılardan bazıları: IBM, Linux34, Gelecek Linux, Pusula Yayincilik, Intel vs.

Giriş ücretsizdir.

8 Aralık LKD İstanbul Etkinliği

penguencg

İstanbul ve çevre illerdeki arkadaşlar da çok istiyor, dedik ki penguenler bu sefer de İstanbul'da buluşsun. 8 Aralık Cumartesi günü derbiden 4 saat önce, yani saat 15:00'da Elma Kafe - Beer City'de[1] buluşuyoruz. Buluşmadan sonra kalmak isteyen penguenlerle dev ekranda derbiyi izlemeyi düşünüyoruz. Tabii muhabbet, eğlence de cabası.

7D8 Demo Partisi 20-21 Aralık'ta

dcc

2002 yılından beri amatör bilgisayar kültürü ile ilgilenen insanları bir araya getirmeyi hedefleyen 7DX parti serisinin bu seneki ayağı olan 7D8, 20-21 Aralık tarihlerinde Boğaziçi Üniversitesi kuzey kampüsünde yapılacak.

2006: Bir Şenlik Hikayesi

tongucyumruk

Radyonun çalan alarmıyla uyandım. "N'olur 5 dakika daha" düğmesine mucidini utandıracak kadar çok sayıda tekrar tekrar bastıktan sonra kafamdaki jeton ağır ağır hareketlenmeye başladı ve bir "ping" sesi eşliğinde düşmesi gereken yere düştü. Bir anda ayın 11'i olduğunu ve şimdiden açılış konuşmasını kaçırdığımı farkettim!

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği başlıyor!

dfisek


"KORSAN DEĞİL ÖZGÜR YAZILIM!"

5. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği, 11-14 Mayıs 2006 tarihlerinde Ankara'da, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılıyor. Linux Kullanıcıları Derneği tarafından ODTÜ'nün evsahipliğinde düzenlenen ve herkese açık olan şenliğe katılım ücretsiz. Dört gün sürecek şenlik kapsamında dört ayrı salonda 70 kadar seminer ve panel düzenleniyor. Kapanış günü Türkiye'de Linux ve özgür yazılım alanında emeği geçenlere ödülleri verilecek. [ Ayrıntılı Bilgi ]