Internet'ten canlı yayına

0
cbc
Raleigh adında, Amerika sınırları içindeki yerleşim yerinde, bir gün kar yağar ve televizyonlardan kar sebebi ile kapalı olacak yerler bildirilecektir. News 14 Carolina adlı televizyon kanalı biraz kolaya kaçar ve haberin devamında yazanlar olur.

Kanal, Internet sitesi aracılığıyla aldığı "Kar yüzünden kapalıyız" haberlerini, herhangi bir moderasyona uğratmadan canlı yayına verir. Bunu farkeden zıpırlar sebebiyle de yayın pek eğlenceli olur.

Haber kaynağına bakacak olursanız, sayfada canlı yayından ekran görüntüleri bulacaksınız.

Görüşler

0
cbc
Bilgi güvenliğini başka bir açıdan da ele almak lazım demek ki.. ;)
0
sundance
Tamamen bambaşka bir açıdan :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ünlü Hacker Yakalandı

parsifal

Antalya'dan Sharpen More bildiriyor...
İstanbul'un çeşitli semtleri ve Antalya'da yapılan eş zamanlı operasyonlarla 15 kişilik hacker grubu yakalandı. Kendini hackerlık işlerine kaptırdığı için klima alacak zamanı bile bulamayan ünlü hacker laptop bilgisayarının başından kalkamadan yakalandı.

Kutup noktasının doğusu bulundu!

gismo

ntvmsnbc'nin büyük keşfi. ntvmsnbc'de yer alan bu habere göre "Mars’ın coğrafi olarak güney kutup noktasında kar yağışı oluşmuyor. Buzullar coğrafi kutup noktasının 150 km doğusunda yer alıyor. Kutup bölgesindeki iki ayrı klimanın etkisiyle, buz kütlesi coğrafi kutup noktasından doğuya doğru kayıyor."

Şimdi ben de sormak istiyorum. Kutup noktası güney ya da kuzey farketmez, tek bir noktadır. Doğu, kutup noktasından farklı bir noktada güneşin doğduğu yöndür. Eğer kutup noktasındaysanız bir doğudan söz edilemez. Orada artık her yön güneydir.

LG'den Bir İlk! Görünmez Telefon

parsifal

LG'den Sharpen More bildiriyor...
Gizmodo'da yayınlanan habere göre teknoloji devi LG ilk görünmez akıllı telefon'u piyasaya tanıttı. ThroughBoobs® teknolojisi ile üretilen telefon iPhone'a rakip olacağa benziyor.

Ürün tanıtımına katılan izleyicilerin %95'i ne kadar deneselerde telefonu bir türlü göremediklerini belirttiler.

Kartel: Microsoft

sundance

1995 yılında HitNet`e yollanmış bir rap parçasıdır. Eskileri karıştırırken çıktı, biraz gülümsemeniz dileklerimle, umarım kimseyi incitmez;)

...Çok yakIn bir gelecekte bir radyo haberi
dün be$ ki$i (ikisi çocuk), zorla Macrosoft LaboratuvarlarIna girmeye çalI$tIklarI gerekçesiyle, güvenlik görevlileri tarafIndan vurularak yok edildi. Macrosoft ba$ danI$manInIn basIna yaptIgI açIlamada
"Macrosoft'a yapIlan en küçük saldIrIya bile tahammülümüz yoktur ve bu tür hareketleri her zaman oldugu gibi $iddetle cezalandIrmaya devam edecegiz. Çünkü Amerika $u anda dünya üzerindeki tek egemen güçse, bunu ordularIndan çok Macrosoft'a borçludur. Ya$asIn Agabey" dedi...

Shakespeare Programlama Dili

FZ

Dünya edebiyatında önemli bir yeri olan Shakespeare'în üslubunu sevin ya da sevmeyin, yarattığı etki ve kalıcılığı tartışılmaz. Rama'da, ürettiği robotlara Shakespeare oynatan dahi mühendis gerçek bir karakter olsaydı (ki aslında hiç yok diyemeyiz) herhalde Shakespeare programlama dilini görseydi bıyıkaltından gülerdi.

Peki bu dil neye benziyor? Değişkenler Shakespeare oyunlarından alınma, sahneye giriyorlar, birbirlerine bir şeyler söyleyerek değer yüklüyorlar. Mesela negatif değer yüklemeniz için karakterlerden biri Hamlet'e hakaret ediyor. Bu kadarla kalsa iyi!