Kişisel bilgileriniz ne kadar ucuz?

0
sundance
Siz de Micros~1'un en son, en yeni yazılımlarınızı kullanmak istiyor ve/fakat yüzlerce dolar ödemek istemiyor musunuz?

Hayır, hayır GNU/Linux kullanın demiyceceğiz.(FM'i takip ediyorsanız bunu gereğinden bile fazla duyuyorsunuzdur.) Fakat Windows'dan vazgeçemeyip, fiyatından vazgeçenler için yeni bir kampanya var. Hem de tek kuruş ödemeden Windows Vista Ultimate, Office 2007, or Microsoft Money Plus'a sahip olabiliyorsunuz.

Nasıl mı?

Tüm yapmanız gereken Microsoft Feedback programına dahil olup üç ay boyunca şirketin bilgisayar kullanımınızı izlemesine izin vermeniz ve arada bazı anket sorularına cevap vermeniz.

Dark Archon Feedback'i hatırlayan var mı?

Türkiye için geçerli midir, ne gibi yan şartları vardır bilmiyroum, bunu araştırmanız lazım.

Fakat bence asıl kendinize sormanız gereken; Acaba bunu denemeye değer mi?

Görüşler

0
mturker


Sadece ABD için geçerli.

Who can participate in the Windows Feedback Program? Participation is currently limited to US residents of 18 years and older.


Şurası çok ilginç :)

Will I be able to see what data I'm sharing with you? Unfortunately, you will not be able to look at your specific data. We designed the Windows Feedback Program software specifically to avoid any interference with your work or how your computer functions. To do that, the data you are sharing is stored in a binary format (zeros and ones) rather than in text format. Storing the data in binary format makes it very small and easy to share with us, but difficult for you to translate and interpret.


En süperi de "binary format (zeros and ones)" :))

0
koraypeksayar
MS'ten süper bir "innovation" daha ! :)
0
dilencikahin
Ben bunu kabul edecek insanlar var mı onu merak ediyorum.Yani bile bile tüm bilgilerini hiç tanımadıgı insanlara güvenerek düşünmeden verebilen.Hani sırf para verilmeyecek desek GNU var yani tek değil ki işletim sistemi.Enteresan.....
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Ben Robot, Sen Microsoft

FZ

Robotics Studio, robotik ile uğraşan yazılımcıların VB.NET, C#, JScript, IronPython gibi dillerle değişik robot platformlarına yönelik kod geliştirmelerini sağlıyor.

Adı geçen yazılım süiti aynı zamanda bir simülatör de içeriyor ve gerçek dünyayı hassas olarak modelleyebilmek için de Ageia'nın PhysX motoru Microsoft tarafından lisanslanmış durumda. Şu anda Beta sürümünde olan yazılım geliştirme sistemi "Community Technology Preview" olarak indirilip denenebilir halde.

Kaynaklar: MS PressPass, ArsTechnica.

Linus Torvalds ile Microsoft'un Geleceği Üzerine

vst

Linus Torvalds, "Good Morning Silicon Valley" için yapılan bir söyleşide Microsoft'un gelecekteki pozisyonuna ilişkin tespitlerde bulunuyor. Torvalds'a göre Microsoft'un şu andaki pozisyonunu ileride hiç bir firma elde edemeyecek. Ancak pazar geliştikçe Microsoft'un da o pozisyonda varlığını sürdürebilmesi mümkün değil.

Microsoft'a rekor ceza

anonim

AB Komisyonu, Microsoft'u ikinci kez, 280,5 milyon avroluk para cezasına çarptırdı.

AB Komisyonu, ''hakim durumunu kötüye kullanarak rekabeti ihlal ettiği'' gerekçesiyle Microsoft'u ikinci kez, 280,5 milyon avroluk para cezasına çarptırdı. Rekabetten sorumlu AB Komisyonu Üyesi Neelie Kroes, karara ilişkin ''Üzgünüm ki (Mart 2004) kararımızın üzerinden geçen iki yıldan fazla sürede Microsoft yasadışı tavrına son vermedi.

SQL`de veritabanı kopyalama: Copy demek yetmiyor!!!

darkness

SQL Server`la ilgilenen herkes MS SQL server üzerindeki bir veritabanının başka bir MS SQL server`a taşımanın ne kadar illet bir şey olduğunu bilir.

Microsoft, SCO´dan UNIX Kodunun Lisansını Alıyor!

eepp

Microsoft, SCO grubu ile, UNIX işletim sisteminin kodlarına erişim hakkı için lisans anlaşması imzalıyor. Windows-Linux savaşlarına da ciddi bir etkisi olacağı düşünülen gelişme sanılanın aksine Microsoft'a UNIX patentinin sahipliğini sağlamıyor. Microsoft yetkilileri, girişimin platformlar arası bütünleşmenin daha iyi olabilmesi için yapıldığını belirtiyorlar. Daha ayrıntılı bilgi için:news.com.com/2100-1016_3-1007528.html