Linux Semineri : Ecartis E-Posta Liste Yöneticisi

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara'da linux semineri düzenliyor. 18.30'da başlayacak seminerde, ecartis (eski adıyla listar) yazılımının tanıtımı, nasıl kurulduğu, nasıl yapılandırıldığı, son olarak da liste arşivinin tutulması ve webden yayınlanması anlatılacak. - Ayrıntılı bilgi -

İlgili Yazılar

Dinamikler 2006 Kongre Duyurusu

SHiBuMi

İstanbul Proje Yönetimi Derneği tarafından her yıl düzenlenen Dinamikler Kongresi, bu yıl Dinamikler 2006 adı altında 7-8 Nisan 2006 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

2006 kongresinin teması Yenilikçilik, Girişimcilik ve Finans olarak belirlenmiş. Panel başlıkları arasında "Girişimcilik ve Gençler", "Girişimci Projeleri Finansmanı" gibi konular yer alıyor.

Uluslararası BSD Konferansı

bemre

Türkiye'de BSD sistemler üzerine önemli çalışmalar yapan ve dünya çapında kullanılan açık kaynak kodlu yazılımlar geliştiren EnderUNIX Yazılım Geliştirme Takımı ile Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen, EMO İstanbul Şubesi ile TÜBİTAK ULAKBİM'in desteklediği Uluslararası BSD Konferansı, 19 - 20 Ekim 2007 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi Rektörlük Ord. Prof. Dr. Nihad SAYAR Konferans Salonu'nda (Sultanahmet Kampüsü) gerçekleşecektir.

Bursa'da Linux Seminerleri

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, 27 Haziran Cuma günü Bursa'da linux seminerleri düzenliyor. Bir gün boyunca Bursa'daki penguenleri bir araya toplamayı hedefleyen etkinlikte özellikle kurumlara yönelik linux uygulamaları anlatılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Bu Gece: C-64, Assembly, Grafik Animasyon ve Deneysel Müzik

FZ

Değerli arkadaslar,

Bu gece, Gökhan Deneç (sanal alemde Kokan Delleç) ve ben grubumuz daire 2: general gramofon (daire 2 / d2gg / d2) ile Dogzstar'da deneysel müzik tarzında bir performans icra edecegiz.

Performansımız sürer iken Wisdom/Crescent da yukarıdan Commodore 64'ü ile assembler lisanı ile kodladığı çeşitli grafik animasyonları yansıtacaktır. Bunun yanısıra bir bölümde GNU/Linux üzerinde çalışan Sweep ses editörü ve canlı performans sistemi kullanılacaktır.

IBM Seminer Erteleme

anonim

IBM'in Bilgi Üniversitesi ile birlikte düzenlemiş olduğu eğitim ve seminer süreci içinde yapılacak olan "Hacker Etiği" isimli seminer semineri verecek kişinin özel durumundan dolayı ertelenmiştir.