Linux Semineri : SuSe Linux Kurulumu

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü Istanbul'da Linux'a sorunsuz ve kolay başlangıç yapmak isteyenlere yönelik bir linux semineri düzenliyor. Günümüzün popüler dağıtımlarından olan SuSe Linux'un kurulumunun, basit ayarlarının, YAST2 kullanımının anlatılacağı seminer boyunca Linux hakkında temel bilgiler verilecek, karşılaşılabilecek potansiyel problemlerden ve çözümlerinden bahsedilecek. Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı seminer saat 15.00'te başlıyor. - Ayrıntılı Bilgi -

İlgili Yazılar

Türkçenin Etimolojisi Semineri

FZ

2 Mayıs 2006 tarihinde 13:00 ile 15:00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü'nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünün davetlisi olan Sevan Nişanyan tarafından Türkçenin Etimolojisi başlıklı bir seminer düzenlenecektir.

Sevan Nişanyan'ın meşhur etimolojik sözlüğüne buradan erişebilirsiniz.

Linux Semineri : Delphi/Kylix ile cross-platform yazilim gelistirme

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği bugün saat 18.30'da Borland Kylix/CLX'i avantajlari ve dezavantajlari ile tartışılacağı, Delphi ile geliştirdiğiniz uygulamaların, Borland Kylix/CLX kullanarak Linux'a port etmenin yollari konusunda edinilen bilgilerin paylaşılacağı bir linux semineri düzenliyor. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi'ndeki seminer, her zaman olduğu gibi herkesin katılımına açık ve ücretsiz.
- Ayrıntılı bilgi -

7D7 Demo Partisi 8-9 Eylül'de!

dcc

7D7 Demoscene Party 2007 , 8-9 September 2007

Artık geleneksel hale gelen 7Dx partilerinin bu yılki ayağı 7D7 demo partisi bu sene 8-9 Eylül tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Kuzey Kampüsü'nde yapılacak. C64, Amiga ve PC platformlarında yarışmaların düzenlendiği 7D7'de ayrıca programlama seminerleri ve demoscene üzerine sohbetler de yapılacak.

7D5 Demoscene Partisi - 17/18 Eylül

Ragnor

Artık gelenekselleşen 7DX demo partileri serisi bu yıl da 7D5 ile devam edecek. 17-18 Eylül tarihlerinde İstanbul Maltepe Üniversitesi - Maltepe Eğitim Köyünde yapılacak olan partiye bu yıl Teknoloyi Televizyonu sponsorluk yapacakmış.

Linux Semineri (Ankara) : Redhat Linux Kurulumu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Seminerde, ay başında yeni sürümünü çıkaran günümüzün popüler Linux dağıtımlarından Redhat'deki yenilikler, kurulum incelikleri ve çeşitli özellikler anlatılacaktır. Saat 18.30'da başlayacak olan seminer, her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık ve ücretsiz. - Ayrıntılı bilgi -