Linux Tabanlı Mobil Telefonlar

0
gunebakan
Montavista yazılım firması ile PalmSource firması gelecek nesil Linux tabanlı mobil telefonlar üretmek için birlikte çalışma kararı aldılar. Bu iki firma bundan sonra Linux tabanlı mobil çözümler için birlikte çalışacaklar. PalmSource iş geliştirme başkanı Albert Chu "MontaVista Mobilinux Açık Altyapı programına katılarak mobil endüstrinin önde gelen altyapısı olan Palm OS u Linux üzerinde çalıştırma kararlılığını gösteriyor" dedi.

Görüşler

0
Soulblighter
Linux'un cep telefonlarındaki geleceği ile ilgili bir yazı göndermiştim ama yayınlanmadı. FZ uyuma :) Bari ben de şuraya bir yorum yazayım da içim rahatlasın. Bir de Trolltech cephesi var. Trolltech'in Qtopia projesine daha önce destek vereceğini söyleyen Philips, iki Linux telefon çıkardı: 960 ve 968 Daha önce de Samsung, Qtopia ile çalışan bir mod çıkarmıştı. Artık Linux'un cep telefonu arenasında atağa geçmesi lazımdı. Güzel bir haber. Hadi hayırlısı...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

And the Oscar goes to ...

butch

Altın Örümcek yarışmasından haberdarsınızdır sanırım. Bugün itibariyle http://oylama.altinorumcek.com/ adresinde halk oylaması başladı. Fazlamesai tayfasına tarif gerekmez ama ben yine de yardımcı olmak amacıyla FM'i En iyi içeriğe sahip web sitesi başlığı altında www.fazlamesai.net olarak bulabileceğinizi belirteyim ;)

Bush Anti Virus

redogre

Ve Micros~1 bir firma daha satın alır...

butch

MEB Harikalar Diyarında

butch

Fazlamesai yurda döndü

butch

Cezayir depremi ve devamında gelişen olaylardan en çok FM etkilendi. Yavaşlık sizin de dikkatinizi çekmiştir sanırım. Fazlamesai bir süreliğine(belki de sürekli) ülkemiz sınırları içine taşındı. Artık hızlandık. Ancak fazlamesai.org domaini altında durduğu için cookieleriniz durumdan hoşlanmayacak. Haberiniz ola!!!